Blogi

Movetec Äitien paraati

Äitien paraati

Kansainvälinen metallintyöstökoneiden näyttely EMO käytti aikoinaan iskulauseita, joissa työstökone nimitettiin kaikkien koneiden äidiksi. Niillähän kaikki koneet tehdään.
Movetec Kriisi tuo aina uusia mahdollisuuksia

Kriisi tuo aina uusia mahdollisuuksia

Elinkeinoelämän keskusliitto laati kolme erilaista skenaariota tulevaisuuden mahdollisista kehityskuluista pian Venäjän alettua hyökkäyssotansa.
Movetec Blogi "Energiansiirron kestävä ketju"

Toimitusketju palaa kotiin

Maailma on muuttunut, mutta elämän jatkuttava. Euroopassa on sota, mutta yritysten on jatkettava toimintaansa ja huolehdittava tuotannon ja kaupan edellytyksistä uusissa, vaikeammissa oloissa.
Movetec blogi "Covid to liikkeenohjaukseen hyvää ja huonoa"

Covid toi liikkeenohjaukseen hyvää ja huonoa

Covid menetti paikkansa maailman ykkösuutisaiheena vähän yli puoli vuotta sitten, kun Venäjä alkoi koota joukkojaan Ukrainan rajoille. Viruksen kulku maailmalla, rokotukset ja rajoitukset eivät saa enää tilaa uutisvirrassa läheskään niin paljoa kuin aikaisemmin.
Movetec Blogi "Nyt on rohkeuden aika"

Nyt on rohkeiden aika

Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa vaikeuttaa kaupan ja teollisuuden yritysten toimintaa Suomessakin. Suurella määrällä yrityksiä kannattavuus heikkenee, riskit kasvavat ja investointeja lykätään. 
Movetec blogi "hinta nousee, hinta laskee"

Hinta nousee, hinta laskee

Sähkön, polttoaineiden ja raaka-aineiden hinnat ovat huipussaan, ja energiasta on suorastaan pulaa. Tilanne on hämmentävä, koska samalla puhutaan siitä, miten halpa uusiutuva sähkö muuttaa maailmaa, ja miten globalisaatio tehostaa maailmantaloutta.
Energiansiirtoketjut

Energiansiirron kestävä ketju

Teollisuuden peruspalikoiden hankinnalla ja niiden laadulla on merkitystä teollisuuden lopputuotteiden menestykselle.

Konttiliikenne on kontallaan

Suomen Huoltovarmuuskeskus on teettänyt viidentoista asiantuntijan haastatteluista koostuvan selvityksen globaalien konttimarkkinoiden tilanteesta ja mekanismeista.

Baumer laajentaa tarjontaansa Movetecilla – vastaa tuotantoprosessien seurattavuuden kysyntään

Sveitsiläinen automaatiotalo Baumer suoraviivaistaa tuotteidensa myyntiä ja toimituksia Suomeen. Yhtiön koko tuotevalikoima ja niiden tekninen tuki on nyt saatavilla Movetecilta.