Ajan­kohtaista

Uusi robottidemo esillä Teknologia-messuilla

Salon tuotantotiimimme on paiskinut hikihatussa töitä yhteistyössä insinööritoimisto Mekanion kanssa, jotta saamme Teknologia-messuille esiteltäväksi uuden robottidemon.

Mitä tuleman pitää

Teknologiateollisuus ry oli mukana Nordic West Officen Globaalit skenaariot -hankkeessa kuluneen vuoden aikana, ja työn pohjalta valmistui skenaarioanalyysi Teknologiateollisuuden ja yritysten käyttöön.

MEAN WELL RST-7K5 ja RST-15K

Maailman johtava vakioteholähdevalmistaja MEAN WELL on julkaissut uusimmat kolmivaihe-nelijohdin vaihtovirtasyöttöiset RST-7K5 (7 500 W) ja RST-15K (15 000 W) teholähteet, jotka on suunniteltu erityisesti korkeatehoisiin teollisiin sovelluksiin, kuten korkeajännitelatausjärjestelmiin ka keskitettyihin tehonsyöttöratkaisuihin.

Harjattomat DC-moottorit automaattitrukeissa ja mobiiliroboteissa (AGV, AMR)

Harjattomat DC-moottorit tarjoavat useita etuja AGV:n ja AMR:n voimansiirron suunnitellussa. Kompakti koko, laaja nopeusalue, tasainen vääntömomentti, lukuisat vaihtoehtoiset vaihteistot ja korkealaatuiset ohjaimet tekevät harjattomasta DC-moottorista houkuttavan vaihtoehdon verrattuna harjallisiin moottoreihin.

Moxa TSP – Pitkäaikainen sarjayhteysratkaisujen tarjoaja

Moxa on erittäin omistautunut sarjaliikennetuotteiden kehittämiselle. Jo vuodesta 1987 lähtien, Moxa on investoinut miljoonia dollareita vuosittain kehittääkseen innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä tuotteita.

Miten suuret sähkön varastointijärjestelmät pidetään tasapainossa?

Viime vuosina suuret sähkönvarastointijärjestelmät ovat nousseet ratkaisevaan rooliin energiamurroksessa. Energia vaikuttaa asiaan perehtymättömän kuluttajan silmiin simppeliltä tuotteelta, mutta simppelin tuotteen takana pyörii uskomattoman monimutkainen järjestelmä.

MOXA:n Azure-valmiit yhdyskäytävät

Moxan Advanced IIot Gateway on saatavilla kolmessa eri mallissa. Yksinkertaisiin ja pieniin projekteihin, joissa halutaan koodivapaa tapa tehdä kevyttä reunalaskentaa ennen datan siirtoa, on tarjolla AIG-100 sarja.

Nähdään Teknologia-messuilla 7.-9.11.2023! Olemme osastolla 6g48!

Messusyksyn seuraava etappi häämöttää jo edessä! Teknologia-messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 7.-9.11.2023 ja meidän tiimimme löytää osastolta 6g48! 

Movetec rekrytoi! Hae nyt tehtävään Myynti-insinööri – mekaniikka

Haemme nyt myynti-insinööriä teollisuuskomponenttien myyntiin vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteellemme. Pääasiallinen tehtäväsi on mekaniikan komponenttien ratkaisumyynti lineaaritekniikan alalta, sekä tekninen tuki asiakastarpeiden mukaisesti.