Ajan­kohtaista

Robotilta odotetaan enemmän

Odotus robotti-investointien ja yleensäkin automaatioinvestointien kannattavuudesta on melko myönteinen, jos pitkäaikaisen hintakehityksen kääntyminen ei kovasti iske kysyntään.

UUTTA! MEAN WELL DDRH-120 ja DDRH-240 -muuntimet

MEAN WELL on tuonut aiemmin valikoimaansa DDRH-60ja RSDH-150/300 mallisarjat. Nyt valikoimaan on lisätty uusi DDRH-120/240 sarja.

Mutta vaikka toisaalta…

Monien povaamaa taantumaa ei tullut teollisuuteen viime vuonna, eikä vaikuta siltä, että sitä tulisi tänäkään vuonna, ainakaan alkuvuodesta. Tuotantomäärät Suomessa, EU-maissa ja muuallakin ovat pysyneet korkealla tasolla ja jopa kasvaneet.

UUTTA!  Fiama pienoisväliakselit ruostumattomasta teräksestä 

Fiaman pienoisväliakselit täydentävät erinomaisesti joustavien akseleiden ja ristinivelten tuoteperheitä tarjoten pienoiskoossa kattavan paletin voimansiirtokomponentteja.

KEYENCE Turvalaserskannerit sekä I/O ohjaukseen, että PROFIsafe turvaväylään!

Keyencen turvalaserskannerien valikoimassa on malleja erilaisiin sovelluksiin. Pienempi SZ-sarjan malli 4.2m turvaetäisyydellä soveltuu pienempiin kohteisiin. Laajalla 270 asteen skannaus-alueella skanneri soveltuu monenlaisiin kohteisiin.
Faulhaber webinars Movetec

FAULHABER Webinaari: DC, BRUSHLESS OR STEPPER MOTORS?

FAULHABERin ”DC, BRUSHLESS OR STEPPER MOTORS?-webinaarissa vertaillaan moottorityyppien eroja ja selvitetään kuinka valitset sovellukseesi sopivan moottorin. Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin nyt!

Movetec lähtee seminaarikierrokselle! Tutustu kevään seminaareihin!

Movetec järjestää MoveTOUR-seminaarikiertueen tänä keväänä kolmella eri paikkakunnalla; Vantaalla, Tampereella sekä Oulussa. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Länsi ennustaa jo uutta kasvua

Maailman talousfoorumin WEF:n vuosittainen konferenssi järjestettiin vastikään Sveitsin Davosissa tilanteessa, jollaista ei vuosi sitten olisi voinut uskoa.
Moxa webinaari banneri

Moxa ”Industrial IoT and Intelligent Edge Connectivity”-webinaari

Moxa julkaisi vuoden alkajaisiksi uuden ”Industrial IoT and Intelligent Edge Connectivity”-webinaarin. Noin tunnin mittainen webinaari on katsottavissa nyt YouTubesta!