Ajan­kohtaista

Piabin uusi monitoimiejektori MFE

Uudella Piabin monitoimiejektori MFE:llä on kompakti ja kestävä rakenne. Ejektorissa on päälle-/poisventtiili, irti puhallus toiminto ja energiansäästötoiminto.

Markkinoiden kompaktein liikkeenohjain, FAULHABER BX4 IMC

FAULHABER esittelee uuden liikkeenohjausjärjestelmän. Tarkemmin sanottuna: maailman pienimmän integroidun liikkeenohjaimen. FAULHABERin BX4 -harjattomiin moottoreihin on integroitu uusi FAULHABER iMC -liikkeenohjain.

Kabelschlepp TKHD heavy duty -energiansiirtoketjut rullaaviin, liukuviin ja itsekantaviin sovelluksiin

Kabelschlepp on kasvattanut energiansiirtoketjujensa valikoimaa uudella TKHD-sarjalla, joka soveltuu erityisesti raskaan käytön rullaaviin, liukuviin ja itsekantaviin sovelluksiin.

Yaskawan GA500-taajuusmuuttajat teolliseen käyttöön

Yaskawan GA500-teollisuustaajuusmuuttaja on valmistettu markkinoiden kompakteimmaksi ja helppokäyttöisimmäksi taajuusmuuttajaksi.

Lisäys MEAN WELLin Railway-teholähteiden valikoimaan

MEAN WELL on valmistanut tuotteita rautatiepuolen ratkaisuihin useita vuosia. Malleja on eri teholuokissa 8-500W välillä modulityyppisistä ratkaisuista DIN-kiskoteholähteisiin. Tuotelinja laajenee laajemman jännitealueen koteloiduilla teholähteellä.

Movetecilta teollisuusrobotille 7-akseli räätälöitynä ratkaisuna

Salon tuotantotiimimme on paiskinut hikihatussa töitä yhteistyössä insinööritoimisto Mekanion kanssa, jotta saamme Teknologia-messuille esiteltäväksi uuden robottidemon.

Työkoneiden yleisimmät anturityypit

Anturit ovat keskeisessä roolissa liikkuvien koneiden toiminnassa, tarjoten tärkeää informaatiota koneen kuljettajalle. Niillä voidaan automatisoida toimintoja, jolloin kuljettajalle jää enemmän aikaa niihin varsinaiseen työn suorittamiseen.

Oriental Motorilta uusi lisäys kulmavaihteiden valikoimaan

Oriental Motor on lanseerannut uuden FC-kulmavaihteen AZ-tuotesarjaan! Uuden vaihdetyypin runkokoko on 35mm ja se tarjoaa tilaa säästäviä ratkaisuja eilaisiin sovelluksiin. Välityssuhteita on kolme: 7.2, 15 ja 25.

Zimmerin FWR-työkalunvaihtajasarja: vaihda työkaluja vaivattomasti ilman ulkoista energiaa

Zimmer Group on julkaissut uuden FWR-työkaluvaihtajasarjan, jossa on entistä yksinkertaisempi lukitusmekanismi.