Ajan­kohtaista

Neugart WPLHE-planeettavaihde/kulmavaihde oikea kulma

Neugart WPLHE – Uusi kulmavaihde oikealla kulmalla

Tilaa säästävä, kustannustehokas, IP65-mukainen ja korkeille rasituksille: Neugartin uusi WPLHE-sarja yhdistää menestyksekkään PLHE-sarjan mainiot ominaisuudet ja tuo ne nyt oikeaan kulmaan. 
Gambini tarkkuushammastangot ja -pyörät

 Gambini Meccanica S.r.l. suora- ja vinohampaiset tarkkuushammastangot 

Vakiokokoluokat M1-12, tarkkuusluokat Q5-Q10. Hammastangoista luokat Q5-Q8 hiottu ja karkaistut sekä Q10 luokka induktiokarkaistuin hampain. Pyörävaihtoehtoja useita eri materiaaleista hiotuin tai koneistetuin hampain.
Patlite USB-merkkivalot NE-sarja

Valoja päälle! Tutustu Patlite USB-valomajakoihin!

Patlightin USB-valomajakoille on valittavissa monenlaisia merkkiääniä, valosävyjä ja kiinnitystapoja. USB-valomajakoita voidaan ohjata helposti yhdellä USB-kaapelilla. Samalla kaapelilla syötät myös virran. 
Movetec Äitien paraati

Äitien paraati

Kansainvälinen metallintyöstökoneiden näyttely EMO käytti aikoinaan iskulauseita, joissa työstökone nimitettiin kaikkien koneiden äidiksi. Niillähän kaikki koneet tehdään.
Kabelschlepp 1995-energiansiirtoketju

Tsubaki Kabelschleppilta uusi kokoluokka Uniflex Advanced muoviketjusarjaan!

Kabelschlepp on jälleen kehittänyt Uniflex Advanced mallistoon uuden isomman energiansiirtoketjun UA1995. Pienemmistä malleista tuttu avausmekanismi on säilytetty myös tässä kokoluokassa. Poikkipuolat ovat avattavissa ruuvimeisselillä kahdella liikkeellä. Tämä takaa nopean ja helpon avaamisen, mutta toisaalta puolat eivät aukea itsestään kovassakaan rasituksessa.
MEAN WELL-teholähteet Virtual Expo

Mean Well Virtual Expo – Tutustu vapaasti teholähteiden maailmaan!

Meanwell Enterprises Co. Ltd on yksi maailman suurimmista teholähteiden valmistajista ISO-9001-sertifioinnilla. Mean Well avasi Virtual Expo -kotisivunsa vuonna 2022 alussa. Ajatuksena on ollut luoda suunnittelijoille ja teholähteiden käyttäjille ympäristö mistä voi ammentaa tietoa ja uusia innovaatioita.
Movetec avoin työpaikka Myynti-insinööri

Movetec rekrytoi! Hae nyt tehtävään Myynti-insinööri

Tehtäväsi on toimia koneturvatuotteiden ja anturitekniikan parissa. Pääset mukaan asiakkaidemme kiinnostavaan koneenrakentamisen maailmaan ja ratkaisumyynnin pariin. Osallistut myös markkinointiin ja annat teknistä tukea ja koulutusta asiakkaillemme.
Movetec Avoin työpaikka Tietoliikenneasiantuntija

Movetec rekrytoi! Hae nyt tehtävään Tietoliikenneasiantuntija

Tehtäväsi on toimia teollisen Ethernetin laitetoimittajien ja langattomien ratkaisujen sekä IIoT:n parissa. Pääset mukaan asiakkaidemme tulevaisuuden tietoverkkojen kehittämiseen ja ratkaisumyynnin pariin. Osallistut markkinointiin ja annat teknistä tukea asiakkaillemme.
Movetec Avoin työpaikka Asiakaspalvelija

Movetec rekrytoi! Hae nyt tehtävään Asiakaspalvelija

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä asiakaspalvelun parissa? Haemme nyt ASIAKASPALVELIJAA vakituiseen työsuhteeseen. Haemme nyt vahvistusta Vantaan toimipisteemme asiakaspalveluryhmään.