Kone­turvallisuus

Oikein suunnitelluilla ja toteutetuilla koneturvallisuusratkaisuilla saadaan valmistettua turvallisia ja ilman turhia käyttökatkoksia aiheuttavia koneita. Autamme riskinarvioinnissa, suoritustason määrittämisessä ja valitsemaan koneellesi sopivat turvalaitteet vaadittuihin käyttöolosuhteisiin.

Tuotevalikoimistamme löytyy kattava valikoima maailman koneturvallisuuden kärkimerkkejä, joita voidaan käyttää kaikilla markkina-alueilla.

Keyence

Keyence on Japanilainen 1974 perustettu korkean teknologian yritys, jolla on nykyisin toimipisteitä ja tytäryrityksiä useassa maassa. Keyence on jo pitkään ollut yksi maailman innovatiivisimpia yrityksiä. Tämä käy helposti ilmi tutustumalla tuotevalikoimaan, joka sisältää teknologian uusimpia ratkaisuja antureissa, mittalaitteissa ja mitta-asemissa. Keyence on keskittynyt voimakkaasti tuotekehitykseen.
Movetec edustaa Keyencen turvatuotevalikoimaa Suomessa.

Tutustu yritykseen
Movetec päämies Patlite

PATLITE

Japanilainen PATLITE on tarjonnut huippuluokan merkinantolaitteita prosessi- ja automaatioteollisuudelle jo vuodesta 1947 lähtien. Innovatiivinen ja kestävä muotoilu, vuosien kokemus alalta sekä vahva sitoutuminen turvallisuuteen, on tehnyt PATLITEsta maailman tunnetuimman valo- ja äänimerkkilaitteiden valmistajan.

PATLITEN merkkivalojen tuotevalikoima on kehittynyt yksinkertaisista valoista ja summereista älykkäisiin, verkkoyhteensopiviin laitteisiin. PATLITEn valikoima sisältää tänä päivänä tuotteita langattomista tiedonkeruujärjestelmistä, ohjelmoitavista signaalitorneista, IO-Link- ja POE-yhteensopivista laitteista ja paljon muusta.

Tutustu yritykseen
Movetec päämies Pizzato logo

PIZZATO ELETTRICA srl

Pizzato Elettrica on yksi Euroopan johtavista rajakytkimien, mikrokytkimien, turvalaitteiden, turvareleiden, jalkakytkimien, ohjaus- ja merkinantolaitteiden sekä hissien laitteiden valmistajista. Pizzato Elettrica on Italialainen Pizzaton perheen omistama yritys, jonka peruspilareina toiminnassa on tuotteiden laadukkuus ja asiakkaista huolehtiminen. Pizzaton tuotteet suunnitellaan, kehitetään, testataan ja valmistetaan kokonaisuudessaan Pizzaton omilla tehtailla Marosticassa Vicenzan maakunnassa Italiassa.

Tutustu yritykseen
Movetec päämies Protec logo

Protec srl

Protec srl on Italialainen koneturvallisuuden turva-aitoihin erikoistunut yritys, jonka jälleenmyyjänä Movetec toimii Suomessa. Protecin valikoimista löytyy sekä rungolliset että edulliset rungottomat turva-aidat, portit ja liuku-ovet ja lisätarvikkeet.

Tutustu yritykseen
Movetec päämies Rockwell logo

ROCKWELL AUTOMATION

Rockwell Automation on maailman johtava teollisuusautomaation toimittaja, jolla on maailmanlaajuisesti  yli 23 000 työntekijää yli sadassa maassa. Rockwell Automation toimittaa teollisuusautomaation tuotteet maailmalla hyvin tunnetulla Allen-Bradleyn tuotemerkillä. Movetec on toiminut Allen-Bradleyn tuotteiden jälleenmyyjänä Suomessa jo yli 20 vuoden ajan keskittyen koneturvallisuuteen, antureihin ja ohjauskalusteisiin.

Tutustu yritykseen
Movetec päämies Tapeswitch logo

Tapeswitch

Tapeswitch suunnittelee ja valmistaa kytkimiä ja paineherkkiä antureita turvallisuus-, tunnistus- ja ohjaussovelluksiin. Valikoimissa on myös täydentäviä tuotteita, joita käytetään yhdessä antureiden kanssa. Olipa kytkimen tai anturin suunnitteluhaaste mikä tahansa, voimme auttaa sinua luomaan hienostuneen, tehokkaan ja luotettavan ratkaisun. Voit liittää kytkimen suoraan omiin tuotteisiisi tai pyytää meitä luomaan tuotesuunnitelmiisi räätälöityjä sovelluksia ja komponentteja. Tapeswitch tuotteita valmistetaan Euroopassa sekä Englannissa että Saksassa.

Tutustu yritykseen
Päämiehemme Steuten mustavalkoinen logo

Steute

Steute on maailmanlaajuisesti tunnettu asiantuntija, joka kehittää ja valmistaa turvallisia ja luotettavia kytkinlaitteita monimutkaisiin ja kriittisiin sovelluksiin. Steuten tuoteportfolio sisältää laajan valikoiman sarjatuotteita sekä lukuisia räätälöityjä ratkaisuja. Laadun, luotettavuuden ja suorituskyvyn osalta Steuten tuotteet ja ratkaisut täyttävät korkeimmatkin vaatimukset.

Tutustu yritykseen

Kaipaatko apua koneturvallisuusratkaisuihin? Asiantuntijamme auttaa!

Joonas Vaartio Tuotepäällikkö, Servot ja Robotiikka

Jukka Tirkkonen

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme