DIN-kiskoteholähteet

Traco Power DIN-kiskoteholähteet

DIN-kisko virtalähde

Din-kisko on standardoitu 35 millimetriä leveä metallinen kisko, jota käytetään ympäri maailman sähkökeskuksissa ja muissa asennuskoteloissa erilaisten kytkimien, releiden, liittimien, teholähteiden, turvalaitteiden, mittareiden ja muiden keskuskomponenttien kiinnitykseen. Se on edullinen ja yksinkertainen käyttää, eikä asennus vaadi isoa työkalupakkia. Kiskot mahdollistavat helpot ja siistit kytkennät ja siten myös nopean ylläpidon. Din-kiskot löytyvät valmiiksi asennettuna useimmista laitekoteloista. Din-kisko ja siihen asennettavat tuotteet helpottavat laiterakentajan työtä, sillä komponenttien asennus on yksinkertaista ja ratkaisu on helposti monistettavissa seuraaviin kohteisiin. DIN-kiskoon sopiva kiinnitys löytyy monista sähkökomponenteista oletusarvoisesti, mikä tekee järjestelmien kokoamisesta helppoa. Kiskoon liitettävien komponenttien leveys ilmaistaan usein moduuleina. Yhden moduulin mitta on 17,5mm.

Movetecilta saat kattavan valikoiman DIN-kiskoon sopivia din virtalähteitä. DIN-kisko virtalähteet sopivat hyvin erilaisiin kiinteistöautomaation sovelluksiin, sekä teollisuuden ja koneenrakennuksen virtalähderatkaisuihin. Myös erilaiset sähkönjakelusovellukset voidaan toteuttaa hyvin yksinkertaisesti DIN virtalähteiden avulla.
Teholuokat ovat 6 – 960W saakka maailmanlaajuisilla hyväksynnöillä. Tarjoamistamme MEAN WELLin ja Traco Power:in DIN kiskovirtalähteistä löytyy myös prosessiteollisuuteen ATEX ja EX-sertifioituja malleja.

Oikean teholähteen valitseminen voi olla vaikeaa. Ota yhteyttä asiantuntijaamme, joka auttaa mielellään kartoittamaan oikeat ratkaisut sovellukseenne. Kysy lisää asiantuntijoiltamme, tai tutustu virtalähteiden valikoimaamme valmistajien sivuilla!

Antotehon kasvattamiseksi tai DC-syötön varmistamiseksi DIN-kiskoteholähteet ovat myös kytkettävissä rinnan, mallista riippuen joko suoraan keskenään tai vaihtoehtoisesti rinnankytkentämoduulien avulla. UPS-moduulin avulla saadaan helposti toteutettua itsenäinen akkutuettu DC-UPS järjestelmä. Tällöin DIN-kiskoteholähde huolehtii normaalitilanteessa laitteiston DC-syötöstä sekä akuston latauksesta. Verkkokatkon aikana akusto huolehtii DC-syötöstä. Toinen vaihtoehto on käyttää huoltovapaata bufferimoduulia lyhytaikaisen varakäynnin toteuttamiseksi.

Ominaisuudet:

  • Yleismaailmalliset AC-inputit
  • 1- ja 3-vaihemalleja
  • Useamman yksikön rinnankytkentämahdollisuus
  • Muovi- tai metallikotelo
  • Myös luokka-II malleja

Kaipaatko apua DIN-kiskoteholähteen valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Jaakko Miettinen

Markku Seppälä

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme