Hammas­tangot ja -pyörät

Tarjoamme kattavan valikoiman edullisia teräksisiä hammastankoja ja -pyöriä eri teollisuuden sovelluksiin suoraan Vantaan varastostamme. Koneistamme hammastangot ja -pyörät asiakkaan piirustusten mukaan aina tarkkoihin, hiottuihin ja karkaistuihin vinohampaisiin vaihtoehtoihin teollisuuden vaativimpiin sovelluksiin.

Bea Ingranaggi

Bea Ingranaggi tarjoaa vakiojyrsityt hammastangot ja -pyörät teollisuuden yleisiin siirtosovelluksiin.

Tutustu yritykseen

Gambini Meccanica S.r.l.

Gambini Meccanica S.r.l. valmistaa korkealaatuiset hammastangot ja -pyörät teollisuuden vaativimpiinkin käyttökohteisiin. Yritys käyttää tuotannossaan OHSAS 18001- ja UNI EN ISO 9001:2008 -standardeja, täyttäen näin korkeimmat laatuluokitukset esim. lentokone- ja elintarviketeollisuuteen. Valikoimassa on sekä suora- että vinohampaiset hammastangot karkaistuna ja hiottuina laatuluokissa Q5-Q10. Saatavilla myös asiakaskohtaiset tyypit.

Tutustu yritykseen

Kohara Gear Industry Co.,Ltd.

KHK Gears (Kohara Gear Industry) on johtava varastohammaspyörien valmistaja. Monet yritykset valmistavat hammaspyöriä vasta tilauksesta, mutta KHK:n vahvuus on nopea ja kattava varasto-ohjelma. Varastohammaspyöriä voidaan toimittaa yhden kappaleen toimituserästä alkaen. KHK:N tavoitteena on tulla maailmanlaajuiseksi asiakkaiden arvostamaksi varastohammaspyörien valmistajaksi.

Tutustu yritykseen

Kaipaatko apua hammastankojen ja -pyörien valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Movetec Toni Salin

Toni Salin

Jere Korhonen

Movetec Sami Kivistö

Sami Kivistö

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme