Konenäkö & Koodinluenta

Konenäkö ja koodinluenta mahdollistavat kosketuksettoman mittauksen ja laadunvarmistuksen. Tarjoamme laajan valikoiman konenäkö- ja koodinluentaratkaisuja yksittäisistä komponenteista kokonaisvaltaisiin järjestelmiin.

Keyence

Keyence on japanilainen 1974 perustettu korkean teknologian yritys, joka on jo pitkään ollut yksi maailman innovatiivisimpia yrityksiä. Keyencen tuotevalikoima sisältää markkinoiden kehittyneimpiä koodinlukijoita, lasermerkintäjärjestelmiä, konenäköjärjestelmiä, antureita, mittalaitteita ja mitta-asemia. Keyence on keskittynyt voimakkaasti tuotekehitykseen. Movetec edustaa Keyencen tuotevalikoimaa Suomessa.

Tutustu yritykseen
Movetec päämies Zebra logo

Zebra Technologies

Koodinlukijoistaan tunnettu Zebra Technologies valmistaa koodinlukijoita ja älykameroita. Zebran tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti monilla teollisuuden aloilla. Zebra-ratkaisut vähentävät tuotantovirheitä, lisäävät suorituskykyä ja tehostavat tuotantoa. Tarvitsetpa tuotantolinjallesi yksinkertaisia tai monimutkaisia laatutarkastuksia, meiltä löytyy Zebra-ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Tutustu yritykseen

Baumer

Baumer on kansainvälinen 1950-luvulla alkunsa saanut perheyritys, jolla on tuotantolaitoksia useassa eri maassa. Baumerin toiminta kattaa useita alueita laajalla valikoimalla: anturiteknologia, pulssianturitekniikka, mittauslaitteet ja kamerateknologia. Valikoima kattaa useita tunnettuja tuotteita ja tuotemerkkejä kuten My-COM -tarkkuusanturit ja Baumer Hübner HeavyDuty -pulssianturit. Movetec edustaa Suomessa Baumerin tuotteita kaikilla näillä tuotealueilla.

Tutustu yritykseen

Kaipaatko apua konenäön tai koodinlukijoiden valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Joonas Vaartio Tuotepäällikkö, Servot ja Robotiikka

Ilkka Nenämaa

Movetec Pete Helminen

Pete Helminen

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme