Alumiini­profiili­järjestelmät

Tuotantoyksikkömme Salossa suunnittelee ja valmistaa ratkaisuja yksinkertaisista alumiiniprofiilirakenteisesta aina vaativiin laitesovelluksiin. Minitecin laadukkaat alumiiniprofiilijärjestelmät yhdistettynä Movetecin laajaan valikoimaan komponentteja mahdollistavat lähes rajattoman määrän sovelluksia. Suunnittelemme laitteita asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä tarkoituksenamme saada asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu.

MiniTec GmbH & Co. KG

MiniTec on perustettu Saksassa vuonna 1986. Alkuaikojen muutamasta perusalumiiniprofiilista koostunut tuoterepertuaari on kasvanut monipuoliseksi kymmeniä alumiiniprofiileja ja tuhansia komponentteja sisältäväksi alumiiniprofiilijärjestelmäksi, jossa kuitenkin yksinkertaisuudelle ja helppoudelle on annettu arvoa. MiniTecin laadukas alumiiniprofiilijärjestelmä on saatavissa lähes maailmanlaajuisesti.

Tutustu yritykseen

Ladattavat tiedostot

Kaipaatko apua alumiiniprofiilijärjestelmien valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Movetec Riku Leino

Riku Leino

Movetec Tomi Renvall

Tomi Renvall

Movetec Toni Salin

Toni Salin

Blogi: Minitec on enemmäin kuin alumiinia

Alumiinisia rakennejärjestelmiä toimittava saksalainen MiniTec on kuin luotu toimimaan yhdessä vahvan tekniikkatalon kanssa. Movetecin komponentit ja järjestelmät saavat Minitecin alumiiniset laiterungot elämään.

Lue lisää
Ota yhteyttä asiantunti­jaamme