Alumiini­profiili­järjestelmät

Tuotantoyksikkömme Salossa suunnittelee ja valmistaa ratkaisuja yksinkertaisista alumiiniprofiilirakenteisesta aina vaativiin laitesovelluksiin. Minitecin laadukkaat alumiiniprofiilijärjestelmät yhdistettynä Movetecin laajaan valikoimaan komponentteja mahdollistavat lähes rajattoman määrän sovelluksia. Suunnittelemme laitteita asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä tarkoituksenamme saada asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu.

Tarjoamme monipuolisesti alumiiniprofiili- ja lineaarijärjestelmätuotteita sekä mekaanisia rakenteita, kuten kuljettimia, laiteratkaisuja, laiterunkoja, laitesuojia ja profiilijärjestelmiä. Valikoimastamme löydät myös erilaisia alumiiniprofiilien kiinnikkeitä sekä hallintalaitteita, kuten vipuja, nuppeja ja konejalkoja.

Etsitpä sitten alumiiniprofiileja laiterungoksi, profiilijärjestelmään tai muille projekteille, meiltä löydät sopivan vaihtoehdon. Tarjoamme alumiiniprofiileja eri muodoissa, kuten U-profiilit, C-profiilit, T-ura profiilit ja L-profiilit. Laadukkaat alumiiniprofiilijärjestelmämme mahdollistavat helpon ja joustavan asennuksen erilaisiin projekteihin.

MiniTec GmbH & Co. KG

MiniTec on perustettu Saksassa vuonna 1986. Alkuaikojen muutamasta perusalumiiniprofiilista koostunut tuoterepertuaari on kasvanut monipuoliseksi kymmeniä alumiiniprofiileja ja tuhansia komponentteja sisältäväksi alumiiniprofiilijärjestelmäksi, jossa kuitenkin yksinkertaisuudelle ja helppoudelle on annettu arvoa. MiniTecin laadukas alumiiniprofiilijärjestelmä on saatavissa lähes maailmanlaajuisesti.

Tutustu yritykseen

Alumiiniprofiilijärjestelmämme sopivat erinomaisesti erilaisiin teollisuuden laiteratkaisuihin, tarjoten samalla suojan ja viimeistellyn ilmeen. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva alumiiniprofiili.

Hanki laadukkaat ja monipuoliset alumiiniprofiilit ja -järjestelmät projekteihisi meiltä. Takaamme kilpailukykyiset hinnat, nopean toimituksen ja luotettavan palvelun. Käytä alumiiniprofiilejamme luodaksesi toimivia ja tyylikkäitä ratkaisuja eri tiloihin.
Movetecin Minitec-järjestelmä on yhteensopiva monien muiden profiili- ja lineaarijärjestelmien kanssa.

Alumiiniprofiili on valmistettu alumiinista ja se on suorakaiteen muotoinen profiiliputki. Alumiiniprofiileja käytetään laajalti erilaisissa rakennus- ja teollisuussovelluksissa. Ne tarjoavat kestävyyttä, keveyttä, korroosionkestävyyttä ja muokattavuutta, mikä tekee niistä suositun valinnan monissa projekteissa.

Alumiiniprofiileja on erilaisia muotoja ja kokoja, kuten U-profiilit, C-profiilit, T-ura profiilit ja L-profiilit. Jokaisella muodolla on omat erityisominaisuutensa ja käyttötarkoituksensa. Esimerkiksi U-profiilit soveltuvat hyvin kehikkorakenteisiin ja runkoihin, kun taas T-ura profiileja voidaan käyttää LED-nauhojen, lasien tai muiden paneelien kiinnittämiseen.

Alumiiniprofiilien monipuolisuus mahdollistaa niiden käytön erilaisissa sovelluksissa, kuten laiterungoissa, lineaarijärjestelmissä, työasemina, kuljetuskärryissä, kuljetinlinjoissa sekä erilaisissa suojarakenteissa. Ne tarjoavat myös helpon asennuksen ja muokattavuuden, jolloin ne voidaan leikata ja liittää juuri asiakkaan toiveiden mukaan.

Meillä on laaja portfolio referenssejä erilaisten laiterunkojen ja laiteratkaisuiden rakentamisesta ja suunnittelusta asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Olemme toteuttaneet myös monia erilaisia kuljetinlinjoja yhdistämällä Minitecin alumiiniprofiilia Movetecin valikoimasta löytyviin tuotteisiin. Movetecin valikoimasta löytyy myös laajasti koneturvallisuuden tuotteita, joten koneturva otetaan hyvin huomioon eri ratkaisuiden suunnittelussa.
Mikäli alumiiniprofiilin soveltuvuus projektiisi mietityttää, laita viestiä ja kysy asiasta meiltä. Osaavat asiantuntijamme kertovat mielellään sopivista sovelluksista ja aiemmista referensseistämme.

Alumiiniprofiilien etuja ovat myös niiden kestävyys ja keveys. Alumiini on kestävä materiaali, joka kestää hyvin kulutusta ja sääolosuhteita. Samalla se on kevyt, mikä helpottaa käsittelyä ja asennusta. Alumiiniprofiilit ovat myös ympäristöystävällisiä, koska ne voidaan kierrättää ja niiden valmistuksessa tarvitaan vähemmän energiaa verrattuna muihin metallimateriaaleihin. Alumiiniprofiilista toteutettavat ratkaisut voidaan helposti räätälöidä asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin sovelluskohtaisesti. Salon tuotantoyksikkömme tekee myös taitavaa suunnittelua yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Salon tuotantoyksikkö suunnittelee, leikkaa, valmistaa ja kokoonpanee erilaisia alumiiniprofiili- ja lineaarijärjestelmiä räätälöidysti asiakkaan tarpeisiin. Suunnittelemme järjestelmäratkaisut tiiviissä yhteistyössä asiakkaan edustajan kanssa. Kaikki Movetecin alumiiniprofiiliratkaisut valmistetaan ja kokoonpannaan Salossa Minitec-alumiiniprofiileista.

Minitec on saksalainen yritys, joka on erikoistunut alumiiniprofiilijärjestelmiin ja automaatioon. Yritys perustettiin vuonna 1986 ja se toimii kansainvälisesti tarjoten laajan valikoiman alumiiniprofiileja, liittimiä, komponentteja ja järjestelmiä erilaisiin teollisuuden tarpeisiin. Minitec valmistaa ja toimittaa korkealaatuisia alumiiniprofiileja ja niihin liittyviä tuotteita, jotka tarjoavat monipuolisia ratkaisuja eri sovelluksiin. Minitec on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita, luotettavaa palvelua ja teknistä tukea asiakkailleen. Yrityksellä on vankka kokemus alalta ja se yhdistää innovatiivisen suunnittelun ja laadukkaan valmistuksen tarjotakseen asiakkailleen parhaat ratkaisut. Movetec on Minitecin virallinen maahantuoja ja Salon toimipisteessä tehdään räätälöityjä Minitec-alumiiniprofiilirakenneratkaisuja asiakkaan tarpeisiin.

Kaipaatko apua alumiiniprofiilijärjestelmien valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Movetec Riku Leino

Riku Leino

Movetec Tomi Renvall

Tomi Renvall

Movetec Toni Salin

Toni Salin

Blogi: Minitec on enemmäin kuin alumiinia

Alumiinisia rakennejärjestelmiä toimittava saksalainen MiniTec on kuin luotu toimimaan yhdessä vahvan tekniikkatalon kanssa. Movetecin komponentit ja järjestelmät saavat Minitecin alumiiniset laiterungot elämään.

Lue lisää
Ota yhteyttä asiantunti­jaamme