Teholähteet

Meiltä löydät markkinoiden kattavimman valikoiman luotettavia ja kestäviä teholähteitä teollisuuden eri sovelluksiin. Valikoimaamme kuuluu muun muassa AC/DC-, DC/DC-, DIN-kisko-, LED-, Medical-, Railway-, modulaariset teholähteet sekä laturit, DC/AC-invertterit ja KNX-liitäntätuotteet.

Olemme alaa johtavien MEAN WELLin ja Traco Powerin virallinen yhteistyökumppani jo usean vuosikymmenen ajalta, joten kauttamme saat apua myös oikean teholähteen valintaan. Oikein valitulla ja mitoitetulla teholähteellä varmistat laitteiston luotettavan ja pitkäaikaisen toiminnan.

Movetec päämies MeanWell-logo

MEAN WELL

MEAN WELL on maailman suurin standarditeholähteiden valmistaja, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti kattavasta tuotevalikoimastaan. Yli 10 000 vakiotuotteen joukosta löytyy laadukas standardi-tehonsyöttöratkaisu kaiken tyyppisiin sovelluksiin.

Olemme Suomen ainoa virallinen sertifioitu MEAN WELL kumppani.

Tutustu yritykseen

TRACO POWER

Perustamisestaan lähtien vuodesta 1944 sveitsiläinen Traco Power on ollut johtava DC/DC-muuntimien ja AC/DC-teholähteiden valmistaja. Traco Powerin tuotteet tunnetaan erityisesti laadukkaista ja luotettavista tuotteistaan.

Olemme virallinen Traco Powerin edustaja Suomessa jo yli 30 vuoden ajan.

Tutustu yritykseen

Kaipaatko apua teholähteiden valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Jaakko Miettinen

Markku Seppälä

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme