Lineaari­yksiköt

Tarjoamme kattavan valikoiman lineaariyksiköitä yksinkertaisesta käsikäyttöisestä trapetsiruuvitoimisesta tarkkaan jatkuvakäyttöiseen kuularuuvitoimiseen yksikköön. Useat eri johdevaihtoehdot mahdollistavat sopivan yksikön joka sovellukseen, joiden valintaa helpottavat päämiestemme mitoitusohjelmat. Erilaiset suojausvaihtoehdot ja materiaalit mahdollistavat ratkaisun haastavimpiinkin olosuhteisiin.

Movetec päämies Hiwin logo

HIWIN TECHNOLOGIES CORP.

Hiwin on perustettu Taiwanissa vuonna 1989. Yhtiön perustaja Eric Y. T. Chou toimii edelleen yrityksen toimitusjohtajana. Konsernilla on omia toimipisteitä Saksassa, Japanissa, Yhdysvalloissa, Italiassa, Sveitsissä, Tsekeissä, Ranskassa, Singaporessa, Etelä-Koreassa ja Kiinassa. Tämän lisäksi yrityksen jälleenmyyntiverkosto kattaa kaikki merkittävät maailman maat ja maanosat. Hiwinin vahvuuksia ovatkin kattava tuotevalikoima yhdessä globaalin saatavuuden kanssa.

Tutustu yritykseen
Movetec päämies Leantechnik-logo

Leantechnik

Saksassa vuonna 1993 perustettu Leantechnik on tarkkuusyksikköjärjestelmän valmistaja. Leantechnik on innovatiivinen ja ainutlaatuinen järjestelmä, jossa liikkeiden synkronointimahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Tyypillisiä käyttökohteita ovat tuotantolinjat, joissa on suuret nopeudet, korkea toistotaajuus, synkronoidut liikkeet ja korkeat vaatimukset komponenttien kestoiälle, joita on lisäksi helppo huoltaa ja ylläpitää.

Tutustu yritykseen

Kaipaatko apua lineaariyksiköiden valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Jere Korhonen

Kim Berghäll

Movetec Toni Salin

Toni Salin

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme