Anturit & Mittalaitteet

Meiltä löydät huppulaatuiset anturit ja mittalaitteet. Edustamme huippulaatuisten antureiden ja mittalaitteiden valmistajia. Meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia antureita ja mittalaitteita käyttöön kuin käyttöön. Erilaisilla antureilla ja mittalaitteilla voidaan muun muassa automatisoida valvontaa ja kunnossapitoa.

ASM

ASM:llä on yli 40 vuoden kokemus anturitekniikassa. Heidän valikoimastaan löytyy erittäin luotettavat ja korkealaatuiset ratkaisut paikoitus, kallistus ja kulman mittaustarpeisiin seitsemässä eri tuotelinjassa. ASM:n tavoitteena on aina kehittää optimaalisia ratkaisuja sovellusten vaatimuksiin ja jatkuvasti parantaa olemassa olevia tuotteita. Tätä olemme saaneet seurata Movetecilla varsinkin liikkuvien laitteiden anturiratkaisujen kanssa.

Tutustu yritykseen

Baumer

Baumer on kansainvälinen 1950-luvulla alkunsa saanut perheyritys, jolla on tuotantolaitoksia useassa eri maassa. Baumerin toiminta kattaa useita alueita laajalla valikoimalla: anturiteknologia, pulssianturitekniikka, mittauslaitteet ja kamerateknologia. Valikoima kattaa useita tunnettuja tuotteita ja tuotemerkkejä kuten My-COM -tarkkuusanturit ja Baumer Hübner HeavyDuty -pulssianturit. Movetec edustaa Suomessa Baumerin tuotteita kaikilla näillä tuotealueilla.

Tutustu yritykseen

Keyence

Keyence on Japanilainen 1974 perustettu korkean teknologian yritys, jolla on nykyisin toimipisteitä ja tytäryrityksiä useassa maassa. Keyence on jo pitkään ollut yksi maailman innovatiivisimpia yrityksiä. Tämä käy helposti ilmi tutustumalla tuotevalikoimaan, joka sisältää teknologian uusimpia ratkaisuja antureissa, mittalaitteissa ja mitta-asemissa. Keyence on keskittynyt voimakkaasti tuotekehitykseen. Movetec edustaa Keyencen tuotevalikoimaa Suomessa.

Tutustu yritykseen

Kaipaatko apua anturointiin? Asiantuntijamme auttaa!

Movetec Pete Helminen

Pete Helminen

Mika Laine

Joonas Vaartio Tuotepäällikkö, Servot ja Robotiikka

Jukka Tirkkonen

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme