Uutiset

Zimmerin FWR-työkalunvaihtajasarja: vaihda työkaluja vaivattomasti ilman ulkoista energiaa

Zimmer Group on julkaissut uuden FWR-työkaluvaihtajasarjan, jossa on entistä yksinkertaisempi lukitusmekanismi.

MOXAN UUDET VOIMANPESÄT: BXP, DRP, RKP – INNOVATIIVISTA TEHOKKUUTTA TEOLLISUUTEEN

Tarvitsetko x86-pohjaisen tietokoneen, jonka voi ruuvata kiinni laitekoteloon, loksauttaa kiinni DIN-kiskoon, vai ammottaako räkissä vielä 1U-paikka vailla tietokonetta?

UUSI NIS2-DIREKTIIVI: VERKKOINFRASTRUKTUURIN TIETOTURVAHAASTEET JA RATKAISUT

NIS2:n 25 artikla vaatii merkityksellisten eurooppalaisten ja kansainvälisten standardien käyttöä antamaan raamit teknologioiden tietoturvan tason määrittelemiseksi.

Sijoitus tietoturvaan maksaa itsensä takaisin – ja 5 esimerkkiä tietoturvaa vahvistavista tuotteistamme

NIS2-direktiivi vaatii yhä useammalta direktiivissä määriteltyihin keskeisiin ja tärkeisiin toimijoihin kuuluvalta yritykseltä muun muassa lisäystä kryptografiaan ja datan, sekä pääsynhallinnan tason kasvattamista.

Keyence CL-3000 -mittalaitteisto: Uudet mittauspäät tyhjiöön, tarkkuusmittauksiin, sekä ATEX-tiloihin!

KEYENCE CL-3000 konfokaaliselle mittalaitteelle on saatavilla sarja uusia mittapäitä, jotka mahdollistavat paksuuden mittaukset tyhjiössä ja räjähdysherkissä tiloissa, sekä tarkkuusmittauksen.

Movetecin kevään 2024 messukalenteri

Movetecin porukalla on tiedossa kiireinen messukevät ja toivomme keväälle lukuisia mukavia kohtaamisia messuilla eri puolilla Suomea.

Moxan uudet UC-koneet – tehoa pienessä pakkauksessa

Moxan jo julkaistut UC-1200 ja UC-2200, sekä myöhemmin julkaistavat UC-3400 ja UC-4400 sarjat ovat saaneet päivityksen CPU-arkkitehtuuriin, sekä keskusmuistin määrään, tehden niistä entistä monipuolisempia IIoT-koneita.

Movetecin Vantaan tuotantoon uusi jyrsinkone

Movetec jatkaa tuotantonsa tehostamista Vantaan pääkonttorin yhteydessä. Viimeisimpänä lisäyksenä konekantaan on hankittu CNC/manuaalikäyttöinen XYZ RMX 3500 -jyrsinkone.

KEYENCE VS – Poikkeuksellisen kattava konenäköjärjestelmä yhdessä AI kamerassa

Keyencen uusi VS-kamera on poikkeuksellinen konenäköratkaisu. Yhdellä VS-kameralla voidaan tekoälyn ansiosta kuvaa kohdentaa usealle halutulle tarkastusalueelle ilman kuvanlaadun heikkenemistä tai kameran mekaanista siirtelyä.