Uutiset

Neugart WPLHE-planeettavaihde/kulmavaihde oikea kulma

Neugart WPLHE – Uusi kulmavaihde oikealla kulmalla

Tilaa säästävä, kustannustehokas, IP65-mukainen ja korkeille rasituksille: Neugartin uusi WPLHE-sarja yhdistää menestyksekkään PLHE-sarjan mainiot ominaisuudet ja tuo ne nyt oikeaan kulmaan. 
Gambini tarkkuushammastangot ja -pyörät

 Gambini Meccanica S.r.l. suora- ja vinohampaiset tarkkuushammastangot 

Vakiokokoluokat M1-12, tarkkuusluokat Q5-Q10. Hammastangoista luokat Q5-Q8 hiottu ja karkaistut sekä Q10 luokka induktiokarkaistuin hampain. Pyörävaihtoehtoja useita eri materiaaleista hiotuin tai koneistetuin hampain.
Patlite USB-merkkivalot NE-sarja

Valoja päälle! Tutustu Patlite USB-valomajakoihin!

Patlightin USB-valomajakoille on valittavissa monenlaisia merkkiääniä, valosävyjä ja kiinnitystapoja. USB-valomajakoita voidaan ohjata helposti yhdellä USB-kaapelilla. Samalla kaapelilla syötät myös virran. 
Movetec Äitien paraati

Äitien paraati

Kansainvälinen metallintyöstökoneiden näyttely EMO käytti aikoinaan iskulauseita, joissa työstökone nimitettiin kaikkien koneiden äidiksi. Niillähän kaikki koneet tehdään.
Kabelschlepp 1995-energiansiirtoketju

Tsubaki Kabelschleppilta uusi kokoluokka Uniflex Advanced muoviketjusarjaan!

Kabelschlepp on jälleen kehittänyt Uniflex Advanced mallistoon uuden isomman energiansiirtoketjun UA1995. Pienemmistä malleista tuttu avausmekanismi on säilytetty myös tässä kokoluokassa. Poikkipuolat ovat avattavissa ruuvimeisselillä kahdella liikkeellä. Tämä takaa nopean ja helpon avaamisen, mutta toisaalta puolat eivät aukea itsestään kovassakaan rasituksessa.
MEAN WELL-teholähteet Virtual Expo

Mean Well Virtual Expo – Tutustu vapaasti teholähteiden maailmaan!

Meanwell Enterprises Co. Ltd on yksi maailman suurimmista teholähteiden valmistajista ISO-9001-sertifioinnilla. Mean Well avasi Virtual Expo -kotisivunsa vuonna 2022 alussa. Ajatuksena on ollut luoda suunnittelijoille ja teholähteiden käyttäjille ympäristö mistä voi ammentaa tietoa ja uusia innovaatioita.
Movetec Kriisi tuo aina uusia mahdollisuuksia

Kriisi tuo aina uusia mahdollisuuksia

Elinkeinoelämän keskusliitto laati kolme erilaista skenaariota tulevaisuuden mahdollisista kehityskuluista pian Venäjän alettua hyökkäyssotansa.
Faulhaber webinars Movetec

FAULHABER Webinaari: Moottorit Robottisovelluksiin

FAULHABERin ”Drive systems in robotic applications” -webinaarissa esitellään kuinka FAULHABERin moottoreita voidaan hyödyntää robottisovelluksissa ja kuinka valitset sovellukseesi sopivan moottorin. Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin nyt!
Movetec Blogi "Energiansiirron kestävä ketju"

Toimitusketju palaa kotiin

Maailma on muuttunut, mutta elämän jatkuttava. Euroopassa on sota, mutta yritysten on jatkettava toimintaansa ja huolehdittava tuotannon ja kaupan edellytyksistä uusissa, vaikeammissa oloissa.