Uutiset

Uusi Teollisuus-IT:n ja teholähteiden demokaappi Alihankinta-messuilla

Olemme Movetecilla rakentaneet uuden demokaapin, johin on laitettu laaja kattaus erinäköisiä Moxan kytkimiä, verkkolaitteita, tietokoneita, protokollayhdyskäytäviä sekä Mean Wellin virtalähteitä. Demokaapissa on teknologioita varmennetuista yhteyksistä langattomiin yhteyksiin ja verkkoreitityksistä virtalähteisiin.

Paljon tehoa pieneen tilaan – Oriental Motor esittelee kaksi uutta moottoria BLV-R-sarjaan

Oriental Motorin voimakkaat harjattomat DC-moottorit BLV-R-sarjasta ovat nyt saatavilla myös nimellisillä tehoilla 60 W ja 400 W. Niiden kevyen ja kompaktin suunnittelun ansiosta drivet soveltuvat erityisen hyvin käytettäviksi automaattiohjatuissa kuljetusvälineissä.

Kuka on kumppanisi?

Tampereella juhlitaan syyskuussa Alihankintamessujen 35-vuotista tarinaa. Se on teollisuuden messutapahtumalle melkoinen ikä. Hallit ovat täynnä, ja koronavuosien jälkeen kävijäennätyksiä todennäköisesti taas hätyytellään.

Motorisointien vallankumous: AZ-sarjan tulokas MINI DRIVER

Nimensä mukaisesti mini driver on kooltaan pieni, mutta tehokas ja erittäin pienikokoinen askelmoottoriohjain.

LS link – lineaarinen kuljetinjärjestelmä

Weiss LS Link on suunniteltu kuljettamaan työkappaleita automatisoiduilla kokoonpano- ja pakkauslinjoilla.

Erittäin laaja valikoima tietoturvallisia kytkimiä standardikotelossa

EDS-4000 sarjassa on 68 eri mallia, joista voi valita juuri sellaisen, kuin tarvitsee, ilman turhia kilkkeitä tai puuttuvia osia. Joustavaa asentamista varten löytyvät LV- ja HV-mallit, jotka tukevat 12/24/48VDC ja 110/220VDC/VAC-jännitteitä.

PM:n tarkkuusjohteet ja -luistit

Kun vaaditaan korkeaa tarkkuutta ja kompaktia kokoa erinomaisen kestoiän ja liikeherkkyyden lisäksi on PM-ohjelman tuotteet oikea ratkaisu.

Jatka siitä mihin jäit! – Absoluuttianturit askel- ja DC-moottoreille

Absoluuttianturi on mainio ratkaisu kommutointiin sekä pyörimisnopeuden ja asennon säätelyyn. Absoluuttinen tarkoittaa, että jokaiselle akselin asemalle kierroksen sisällä on määritelty uniikki kulma-arvo.

MOXA:n uudet WiFi-laitteet

Moxa on tuonut markkinoille uudistuneet versiot WiFi-laitteistaan. Ne on suunniteltu täyttämään tämän päivän tarpeet niin tiedonsiirtonopeuksien, kuin käytettävyyden osalta, luotettavuutta unohtamatta.