Uutiset

Lisäys MEAN WELLin Railway-teholähteiden valikoimaan

MEAN WELL on valmistanut tuotteita rautatiepuolen ratkaisuihin useita vuosia. Malleja on eri teholuokissa 8-500W välillä modulityyppisistä ratkaisuista DIN-kiskoteholähteisiin. Tuotelinja laajenee laajemman jännitealueen koteloiduilla teholähteellä.

Movetecilta teollisuusrobotille 7-akseli räätälöitynä ratkaisuna

Salon tuotantotiimimme on paiskinut hikihatussa töitä yhteistyössä insinööritoimisto Mekanion kanssa, jotta saamme Teknologia-messuille esiteltäväksi uuden robottidemon.

Työkoneiden yleisimmät anturityypit

Anturit ovat keskeisessä roolissa liikkuvien koneiden toiminnassa, tarjoten tärkeää informaatiota koneen kuljettajalle. Niillä voidaan automatisoida toimintoja, jolloin kuljettajalle jää enemmän aikaa niihin varsinaiseen työn suorittamiseen.

Oriental Motorilta uusi lisäys kulmavaihteiden valikoimaan

Oriental Motor on lanseerannut uuden FC-kulmavaihteen AZ-tuotesarjaan! Uuden vaihdetyypin runkokoko on 35mm ja se tarjoaa tilaa säästäviä ratkaisuja eilaisiin sovelluksiin. Välityssuhteita on kolme: 7.2, 15 ja 25.

Zimmerin FWR-työkalunvaihtajasarja: vaihda työkaluja vaivattomasti ilman ulkoista energiaa

Zimmer Group on julkaissut uuden FWR-työkaluvaihtajasarjan, jossa on entistä yksinkertaisempi lukitusmekanismi.

MOXAN UUDET VOIMANPESÄT: BXP, DRP, RKP – INNOVATIIVISTA TEHOKKUUTTA TEOLLISUUTEEN

Tarvitsetko x86-pohjaisen tietokoneen, jonka voi ruuvata kiinni laitekoteloon, loksauttaa kiinni DIN-kiskoon, vai ammottaako räkissä vielä 1U-paikka vailla tietokonetta?

UUSI NIS2-DIREKTIIVI: VERKKOINFRASTRUKTUURIN TIETOTURVAHAASTEET JA RATKAISUT

NIS2:n 25 artikla vaatii merkityksellisten eurooppalaisten ja kansainvälisten standardien käyttöä antamaan raamit teknologioiden tietoturvan tason määrittelemiseksi.

Sijoitus tietoturvaan maksaa itsensä takaisin – ja 5 esimerkkiä tietoturvaa vahvistavista tuotteistamme

NIS2-direktiivi vaatii yhä useammalta direktiivissä määriteltyihin keskeisiin ja tärkeisiin toimijoihin kuuluvalta yritykseltä muun muassa lisäystä kryptografiaan ja datan, sekä pääsynhallinnan tason kasvattamista.

Keyence CL-3000 -mittalaitteisto: Uudet mittauspäät tyhjiöön, tarkkuusmittauksiin, sekä ATEX-tiloihin!

KEYENCE CL-3000 konfokaaliselle mittalaitteelle on saatavilla sarja uusia mittapäitä, jotka mahdollistavat paksuuden mittaukset tyhjiössä ja räjähdysherkissä tiloissa, sekä tarkkuusmittauksen.