Hallintalaitteet

TECNODIN tunnetaan yli 75 vuoden ajalta laadukkaista laiterakennuksen komponenteistaan. Tuotevariaatioita ja sovelluskohteita on lähes rajaton määrä teollisuudessa sekä kone- ja laitevalmistuksessa.

TECNODIN-hallintalaitteet täydentävät erilaisia konejärjestelmiä. Vetimet ja nupit ovat tärkeitä osia koneiden hallintalaitteissa. Vetimiä voidaan käyttää kuljettimissa, mittalaitteissa, sorveissa ja muissa teollisuuden laitteissa. Olipa tarpeesi sitten kahva, vedin, indeksitappi, lukitussalpa, käsipyörä tai nuppivedin, meiltä löydät korkealaatuiset ja kestävät ratkaisut eri materiaaleissa ja koissa.

Hallintalaitteet

Korosta laitteiden käyttömukavuutta ja ergonomiaa valitsemalla laadukkaat, säädettävät kahvat ja vetimet. Hyvin suunnitellut ja ergonomiset hallintalaitteet tekevät työskentelystä miellyttävämpää ja tehokkaampaa. Panostamme laatuun ja toimivuuteen, jotta voit luottaa hallintalaitteidemme kestävyyteen. Valittavissa on erilaisia materiaaleja, kuten muovinuppeja tai pallonuppeja, jotka sopivat eri sovelluksiin ja ympäristöihin. Muovinupit ovat kevyitä ja silti kestäviä.

Tarjoamme kattavan valikoiman eri kokoisia ja muotoisia vetimiä, nuppeja, kahvoja ja muita hallintalaitteita. Panostamme laatuun ja kestävyyteen kaikissa hallintalaitteissamme.

Kokonaisvaltaiset laiteratkaisumme yhdistävät kuljettimet, mittalaitteet, ja hallintalaitteet tarpeisiisi sopivaksi järjestelmäksi.

Ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme ja valitse parhaat hallintalaitteet tarpeisiisi.

  • Kattava valikoima vipuja, nuppeja, käsipyöriä ja konejalkoja eri käyttötarkoituksiin
  • Saatavana myös tärinänvaimentimet, indeksitapit ja lukitussalvat

Tarvitsetko apua hallintalaitteiden valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Kristian Karlberg

Movetec Fredi Piipponen

Fredi Piipponen

Movetec Sami Kivistö

Sami Kivistö

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme