Vaihteet

Meiltä löydät laadukkaan ja laajan valikoiman vaihteita eri käyttöihin: planeetta- ja, kierukkavaihteet sekä pienoisvaihteet ja harmoniset vaihteet. Autamme mielellämme myös sopivan vaihteen valinnassa ja mitoituksessa.

Neugart-toimittajalogo

Neugart

Neugart on saksalainen planeettavaihdevalmistaja. Planeettavaihteita käytetään yleisesti servomoottoreiden kanssa tarkkuutta ja hyvää suorituskykyä vaativissa sovelluksissa.  Momentin siirtokyky on 1 800 Nm asti ja tarkkuudessa päästään jopa 1 kulmaminuutin lukemaan. Vaihteita löytyy suorina ja kulmaplaneettavaihteina. Pyöreän akselin lisäksi vaihteen ulostulo voi olla myös robottilaipalla. Neugartin mitoitusohjelmalla voidaan valita eri sovelluksiin sopiva planeettavaihde ja servomoottori.

Tutustu yritykseen
Movetec päämies Fiama-logo

Fiama

Fiaman pienet vaihteet soveltuvat käytettäväksi ahtaissa tiloissa ja ne soveltuvat hyvin kytkettäviksi yhteen useamman vaihteen kokonaisuudeksi. Käyttö voi olla joko moottorilla tai käsikammella. Tyypillisiä käyttökohteita ovat muun muassa erilaisten tasojen korkeussäätö pakkaus- ja työstökoneissa, kuljettimissa ja tuotantokoneissa.

Tutustu yritykseen
Movetec päämies Girard-logo

Girard

Girard valmistaa tarkkuuskierukkavaihteita. Vaihteesta löytyy 3 eri tarkkuusluokkaa: basic 10 arcmin, medium 5 arcmin ja expert 1 arcmin. Toisioakseli voi olla holkkimallinen kiilauralla, holkki kiristysholkilla tai erillisellä ulostulevalla akselilla. Ihanteellisia sovelluksia ovat muun muassa robotiikka, työstökoneet, pakkaus- ja käsittelykoneet ja lääketieteelliset laitteet.

Tutustu yritykseen

Yhteyshenkilöt

Kaipaatko apua vaihteiden valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Kimmo Martti

Movetec Vesa Seiriö

Vesa Seiriö

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme