Hammas­hihna­käytöt

Movetec maahantuo korkealaatuiset hammashihnat ja pyörät. Kattava tuotevalikoimamme on suunniteltu vastaamaan erilaisten sovellusten vaatimuksia, varmistaen sujuvat ja tehokkaat toiminnot laitteistossasi.

Hammashihnat ovat olennaisia osia laitteistojen voimansiirtojärjestelmissä. Oikeanlainen huolto on ratkaisevan tärkeää optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Suosittelemme tarkistamaan ja vaihtamaan ne säännöllisesti ennakoimattomien vikojen välttämiseksi ja kalliiden korjausten ehkäisemiseksi.

Movetec päämies Breco logo

BRECO Antriebstechnik Breher GmbH & Co. KG

”Innovation is our drive” on lause, jota Breco ansaitusti käyttää omassa markkinoinnissaan. Breco on maailman johtava innovaattori polyuretaanihammashihnojen valmistuksessa ja kehittämisessä. Brecon kädenjälki on nähtävissä monissa ratkaisuissa, jotka ovat levinneet myös muiden valmistajien tuotteisiin. Brecon korkealaatuisten hammashihnojen perusta on kulutusta kestävä polyuretaani sekä erittäin kestävät vetolangat.

Tutustu yritykseen
Movetec päämies Continental logo

Continental Gmbh

Äärimmäinen tarkkuus, huoltovapaus sekä lähes 99 % hyötysuhde – Continentalin valikoimasta löytyy laaja valikoima erilaisia polyuretaani- sekä kumihammashihnoja. Varmistaakseen kaikki teollisuuden tarpeet, Continentalin tuotevalikoima kattaa hihnat pienimmästä mahdollisesta hammasjaosta aina suuriin erittäin raskaiden voimansiirtokäyttöjen hammashihnoihin, joilla voidaan korvata mm. ketjukäyttöjä tai hoitaa voimansiirtoa äärimmäisissä olosuhteissa.

Tutustu yritykseen

Miten valita oikea hihna?

Oikean hihnan valitseminen laitteistoosi on ensisijaisen tärkeää. Hammashihnan vaihtoväli ja hinta vaikuttavat merkittävästi päätöksentekoon. Yksi tuotteen tärkeimmistä ominaisuuksista on sen hampaiden muoto ja koko. Myös mitat vaikuttavat voimansiirron tarkkuuteen ja nopeuteen. Suurempi hampaiden lukumäärä tarkoittaa tarkempaa voimansiirtoa, kun taas pienemmät hampaat mahdollistavat suuremman nopeuden. Asiantuntijamme ovat käytettävissä auttamaan sinua löytämään täydellisen ratkaisun, joka vastaa tarkasti tarpeitasi ja budjettiasi.

 

Maahantuomme korkealaatuiset hammashihnat

Movetec maahantuo korkealaatuiset hammashihnat, rattaat, ohjainrullat ja pyörät. Tuotteemme ovat peräisin luotettavilta valmistajilta, jotka ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Tarvitsetpa sitten hihnoja suurina erinä tai tietyn mittaisena hammashihna metritavarana, meillä on ratkaisu sinulle! Meiltä löydät myös kireysmittarit, kiinnitys- ja kiristyslevyt, lukitusholkit, sekä muut tarvikkeet.

 

Miten onnistua mitoituksessa?

Hammashihnan mitoituksessa on otettava huomioon myös hammashihnan pituus ja leveys. Oikein mitoitettu hihna takaa luotettavan ja tehokkaan voimansiirron laitteistossa. Oletko epävarma oikeasta mitoituksesta sovellustasi varten? Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua oikean tuotteen valinnassa, varmistaen tarkan mittauksen ja täydellisen sopivuuden. Sivuiltamme löydät myös laajan valikoiman mitoitustyökaluja avuksesi!

 

Hammashihnojen käyttökohteet

Hammashihnat ovat ihanteellisia sovelluksissa, joissa tarvitaan tarkkaa voimansiirtoa ja suurta tehokkuutta. Ne ovat suosittuja käytettäessä moottoreissa, kuljettimissa, teollisuuden koneissa ja muissa mekaanisissa järjestelmissä.

 

Hammashihnan ylläpito

Hihnan huolellinen huolto on välttämätöntä sen pitkän käyttöiän ja luotettavuuden varmistamiseksi. Tarkasta säännöllisesti tuotteen kunto, jotta voit havaita ajoissa mahdolliset kulumiset tai vauriot ja vaihtaa hihnan tarvittaessa. Hihnan vaihtoväli riippuu laitteiston käyttöolosuhteista, materiaalista ja voimansiirron vaatimuksista. Valitse oikea vaihtoväli valmistajan suositusten perusteella, jotta hihnan suorituskyky ei heikkene ennenaikaisesti.

 

Kaksipuolinen hammashihna sopii vaativiin sovelluksiin

Ota selvää kaksipuolisten hammashihnojen monipuolisista eduista! Tunnettu erinomaisesta pidostaan ja vakaudestaan, tämäntyyppinen hihna sopii vaativiin sovelluksiin. Laajasta kaksipuolisten hammashihnojen valikoimastamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Kaipaatko ratkaisuja hammashihnakäyttöihin? Asiantuntijamme auttavat!

Pasi Ruuth

Kimmo Martti

Movetec Vesa Seiriö

Vesa Seiriö

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme