Kokoonpano & Robotiikka

Meiltä löydät laajan valikoiman robotteja, indeksipöytiä, kokoonpanoratoja, servoakseleita, manipulaattoreita, tarttujia, robotin työkaluvaihtajia sekä muita varusteita, joita käytetään kokoonpano- ja robotiikkasoluissa.

Afag

Afagin tuotevalikoimasta löytyy erilaisia tärysyöttölaitteita sekä niiden komponentteja. Afag tarjoaa myös paineilmatoimisia lineaariakseleita, tarttujia, sähkötoimisia tarttujia ja servoakseleita sekä valmiita manipulaattoreita. Lisäksi Afag valmistaa lineaariratoja, joita voidaan käyttää esimerkiksi kokoonpanosoluissa.

Tutustu yritykseen
Movetec päämies Hiwin logo

Hiwin

Hiwin on Taiwanilainen teknologiayritys, joka tunnetaan erityisesti lineaarimekaniikan valmistajana. Tänä päivänä Hiwin on kuitenkin jo myös paljon muuta. Hiwinin korkean omavalmistusasteen ansiosta monet teknologiatuotteet ovat erittäin hintakilpailukykysiä.

Tutustu yritykseen
Movetec päämies Weiss logo

WEISS

WEISSin tuotevalikoima sisältää kiinteästi ja vapaasti paikoittavia indeksipöytiä, tarkkoja ja nopeita kokoonpanoratoja sekä servoakseleita ja valmiita manipulaattoreita, joita tyypillisesti käytetään erilaisissa kokoonpano- ja automaatiosoluissa.

Tutustu yritykseen

ZIMMER

Zimmer valmistaa paineilma- ja sähkötoimisia mekaanisia tarttujia, robotin työkalunvaihtajia ja muita robottivarusteita. Zimmerin valikoimasta löytyy myös myös erilaisia erikoistarttujia kuten magneettitarttujia, neulatarttujia, cobottitarttujia sekä moottorikaroja.

Tutustu yritykseen

Kaipaatko apua kokoonpanoon & robotiikkaan? Asiantuntijamme auttavat!

Joakim Boijer

Markku Seppälä

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme