Movetec Oy –
more than components

Perustettu0

Myynti0MEUR

Työntekijöitä0

Movetecin asiakkaista0%valitsisi Movetecin uudestaan yhteistyökumppanikseen

Kokonais­valtaista komponentti- ja järjestelmä­osaamista

Movetec on yksi Suomen johtavista teollisuuskomponenttien ja -järjestelmien toimittajista yli 30 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kattavan valikoiman mekaanisia komponentteja ja -järjestelmiä sekä ratkaisut automaatioon ja teollisuus-IT:hen.

Asiakaskuntamme koostuu suurista kansainvälisistä yrityksistä, laitevalmistajista, integraattoreista sekä loppukäyttäjistä. Asiakkaamme ovat aina ensimmäinen prioriteettimme. Autamme asiakkaitamme löytämään juuri sopivat tuotteet ja ratkaisut.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme rakentaa jokaista asiakassuhdetta pitkäjänteisesti, yhteistyöllä ja luottamuksella. Tässä auttaa laaja kansainvälinen päämiesverkostomme, joka työskentelee jatkuvasti uuden tekniikan parissa, tulevaisuuden vaatimuksiin vastaten.

Päämiesverkostoomme kuuluvat muun muassa Hiwin, Mean Well, MiniTec ja Moxa.

Olemme ISO 9001:2015 laatusertifioitu.

Miksi Movetec?

Vuosikymmenten kokemus ja talo täynnä alan huippuasiantuntijoita

Keskiössä kustomoidut, luovat ja toimivat kokonaisvaltaiset ratkaisut

Asiakaslähtöinen palvelu on kaiken toimintamme perusta

Palvelut saman katon alta: Myynti, oma koneistamo, tekninen tuotetuki ja varasto

Alan parhaat päämiehet

Movetec on osa kansain­välistä Addtech-konsernia

Movetecin emoyhtiö on ruotsalainen Addtech-konserni. Kuulumme yrityksen Automation-yksikköön. Addtech-konserniin kuuluu yli 140 yritystä Euroopassa, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 1 135 milj. euroa. Konserni työllistää yli 3 300 henkilöä.

Addtechin yrityksiä yhdistää kulttuuri, jossa painotetaan erityisesti liikeosaamista ja teknistä asiantuntemusta. Addtechin toiminnan painopiste on Pohjoismaissa, mutta myös Pohjoismaiden ulkopuolisten markkinoiden merkitys on kasvanut viime vuosina. Toimintaa on esimerkiksi Puolassa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa ja Kiinassa. Lisäksi Addtechilla on vientiä noin 20 maahan.

Asiakkaat ovat etupäässä mekaanisen teollisuuden, ajoneuvoalan, telekommunikaatio- ja elektroniikan alan valmistajia sekä tutkimus- ja hoitoalan laboratorioita. Addtech tuo asiakkaalleen teknistä ja taloudellista lisäarvoa. Addtech on kasvulle perustuva konserni. Kasvu tapahtuu sekä orgaanisesti että yrityshankintojen kautta.

Addtech-osakkeet on noteerattu NASDAQ OMX Stockholm ‑pörssissä.

Keskeinen sijainti ja helppo saapua

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, Viinikkalan teollisuusalueella Kehä III:n varrella. Saman katon alta löytyvät myynti, tekninen tuki, varasto ja oma koneistamo. Pääkonttorin lisäksi meillä on myyntikonttorit Oulussa, Salossa ja Tampereella.

Movetecin
Pääkonttori

Suokalliontie 9
01740 Vantaa
p. 09 525 9230
orders@movetec.fi

Kartta

Oulun
myyntikonttori

Kiilakiventie 1
90250 Oulu
p. 0400 193 108
orders@movetec.fi

Kartta

Pirkanmaan
myyntikonttori

Autokeskuksentie 16
33960 Pirkkala
p. 040 500 1711
orders@movetec.fi

Kartta

Salon
Minitec-tuotanto

Perämiehenkatu 6
24100 Salo
p. 040 486 4745
orders@movetec.fi

Kartta

Tutustu asiakkaisiimme!

Olemme olleet mukana kehittämässä ja tehostamassa satojen suomalaisten yritysten toimintaa. Tutustu, millaisia innovaatioita ja ratkaisuja olemme jo luoneet!

Lue lisää