Minitec-palvelut

MiniTec-palvelut

Räätälöidyt MiniTec-profiilijärjestelmät asiakkaan tarpeisiin

Tuotantoyksikkömme Salossa suunnittelee ja kokoonpanee ratkaisuja yksinkertaisista profiilirakenteisesta valmiisiin mekaanisiin laiterakenteisiin.

Minitecin innovatiiviset alumiiniprofiilit yhdistettynä Movetecin laajaan valikoimaan korkealaatuisia komponentteja mahdollistavat rajattoman määrän sovelluksia. Teemme asiakkaan suunnitelmien mukaan kokonaisia kuljettimia ja tuotannon yksiköitä.

MiniTec-alumiiniprofiilien työstö

Movetecin Salon yksikkö palvelee ammattitaidolla, kun tarpeena on MiniTec-alumiiniprofiilien mitoitus, suunnittelu, katkominen, työstö ja kokoonpano. Alumiiniprofiilit ja oheistuotteet voidaan toimittaa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Nykyaikaiset varasto- ja tuotantotilamme ovat tulleet tutuksi asiakkaillemme jo 2000-luvun alusta alkaen.

Movetecin edustamat korkealaatuiset komponentit mahdollistavat rajattoman määrän sovelluksia yksinkertaisista rakenteista (esim. suojaseinät) aina vaativiin lineaarijärjestelmiin. Teemme asiakkaan suunnitelmien mukaan kokonaiset kuljettimet ja tuotannon yksiköt.

MiniTec/Hiwin -lineaariyksiköt

MiniTec/Hiwin -lineaariyksikkö on valmiiksi suunniteltu kokonaisuus, joka on helppo mitoittaa eri iskunpituuksiin ja vahvuuksiin.

Kaikista malleista on olemassa valmiit 3D- ja kiinnityslevymallit kaksi- ja kolmiakselisten kokonaisuuksien valmistamiseen. Suunnittelupalvelumme toteuttaa myös asiakaskohtaiset lineaariyksiköiden 3D-mallinnokset.

  • Nopea valmistus: materiaalit varastossa tehtaallamme
  • Laaja valikoima eri moottorivaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin
  • Oheislaitteet, esim. mekaaniset tarttujat, imulaatikot, imukupit ja alipainetekniikka.

Minitec/Hiwin hammashihna- ja ruuvilineaariyksiköt

Ota yhteys jo kehitysvaiheessa, niin suunnittelemme oikean profiili- ja lineaariliikkeen rakenteen sovellukseesi.

  • Hammashihnakäytöt 25AT10 ,32AT10 ja 50AT10
  • Ruuvikäytöt 16 mm – 32 mm, 5 – 32 mm nousulla

Oletko kiinnostunut MiniTec-ratkaisuista? Asiantuntijamme auttaa!

Movetec Riku Leino

Riku Leino

Movetec Tomi Renvall

Tomi Renvall

Movetec Toni Salin

Toni Salin

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme