Alipaine­­tekniikka & Tarttujat

Tarjoamme laajan valikoiman alipainetekniikkaa ja tarttujia, kuten alipaine-ejektoreita, imukuppeja, alipainetarttujia sekä mekaanisia tarttujia erityyppisten tuotteiden ja kappaleiden käsittelyyn. Tutustu Movetecin edustamiin alipainetekniikan ja tarttujien johtaviin tuotemerkkeihin ja ratkaisuihin!

Zimmer Group

Saksalainen Zimmer Group on johtava mekaanisten tarttujien, robotin työkaluvaihtajien, lukituskelkkojen, moottorikarojen ja nollapistekiinnittimien valmistaja. Zimmer Group on tunnettu laajasta tuoteohjelmastaan sekä tuotteiden korkeasta laadusta.

Tutustu yritykseen

Piab

PIAB on ollut jo vuodesta 1951 maailman johtava alipainetekniikan valmistaja. Useita patentoituja innovaatioita vuosien aikana kehittänyt Piab tarjoaa kattavan valikoiman alipainekomponentteja. Tehokkaat ja vähän paineilmaa kuluttavat Coax-teknologiaejektorit yhdessä laajan imukuppi- ja lisätarvikevalikoiman kanssa tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia alipainetekniikkaan.

Tutustu yritykseen

Afag

Afag on kehittänyt ja tuottanut kokoonpanoautomaation komponentteja yli 60 vuoden ajan. Afag on ottanut tavoitteekseen käyttää huipputeknologiaa ja innovatiivisia ratkaisuja vastatakseen globaalin automaatioteollisuuden korkeisiin vaatimuksiin. Tuhannet Afagin myymät käsittelymoduulit sekä syöttö- ja kuljetusjärjestelmät edustavat erittäin hyvää laatua ja luotettavuutta.

Tutustu yritykseen

Unigripper

Unigripper on erikoistunut alipainetarttujien valmistamiseen. Heidän tuoteportfoliossa on sekä pieniä tarttujia yksittäisten pienten kappaleiden nostamiseen että suuria alipainetarttujia kokonaisten lavakerrosten käsittelyyn. Pitkän kokemuksensa ansiosta Unigripper pystyy ratkaisemaan hankaliakin alipainetarttujaratkaisuja.

Tutustu yritykseen

OTA YHTEYTTÄ

Kerro meille tarpeistasi, niin räätälöimme sopivan tarjouksen.

Joakim Boijer

Pekka Jokinen

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme