Energiansiirron kestävä ketju

Tekninen kauppa on monikasvoinen ala. Se on suurien järjestelmien ja huipputekniikan toimittaja, mutta myös teollisuudessa ja rakentamisessa tarvittavien yksinkertaisten osien ja raaka-aineiden myyjä ja maahantuoja.

Näiden peruspalikoiden hankinnalla ja niiden laadulla on merkitystä teollisuuden lopputuotteiden menestykselle.

Peruskomponenttienkin ominaisuuksissa on eroja, mutta valmistajan tekninen erinomaisuus harvoin nousee ratkaisevaksi, kun koneita rakentava yritys valitsee esimerkiksi energiansiirtoketjujen toimittajaa.

Movetecin energiansiirtoketjujen tuotepäällikkö Sami Kivistö arvioi, että olennaista on myyjän eli valmistajaa edustavan teknisen kaupan yrityksen kyky tarjota asiakkaalleen ja tämän asiakkaille teknisesti ja taloudellisesti kestävä ratkaisu.

Kabelschlepp tarjoaa vaihtoehtoja

Nykyisin japanilaiseen Tsubaki-konserniin kuuluva saksalainen Kabelschlepp on yksi maailman suurista energiansiirtoketjujen valmistajista, ja suurista se, joka eniten on panostanut valikoiman monipuolisuuteen. Kabelschlepp valmistaa perinteisten muoviketjujen lisäksi myös järeitä teräsketjuja, sekä alumiinin ja muovin yhdistäviä hybridiketjuja, jotka ovat kätevästi räätälöitävissä käyttökohteen mukaan.

Movetec on edustanut Kabelschleppin energiansiirtoketjuja vuodesta 1994 alkaen. Yhteistyö on kestänyt sekä valmistajan yrityskaupat että suomalaisessa teknisessä kaupassa tapahtuneet murrokset.

Vanhimmat Movetecin yhtäjaksoiset asiakkuudetkin ovat yhtä kaukaa. Kauan kestänyt luottamus puolin ja toisin kertoo siitä, että palvelutehtävä ketjuvalmistajan ja asiakkaan välissä on otettu vakavasti.

Kokoaan suurempia tuotteita

Sami Kivistön mukaan energiansiirtoketjut ovat Movetecille tärkeä, vaikkakaan eivät suurin tuoteryhmä.

Energiansiirtoketjuja tarvitsevat yritykset ovat yleensä koneenrakentajia tai muita konealan yrityksiä eli Movetecin keskeisintä asiakaskuntaa. Heitä on palveltu kauan ja halutaan palvella vielä pidempään. Hyvin usein ketju on vain yksi monista tuotteista, jota yritys hankkii Movetecilta, ja hyvin usein kauan jatkunut yhteistyö on alkanut yksittäisellä tuotteella kuten energiansiirtoketjulla. 

On tärkeää hoitaa nämäkin asiakkuudet hyvin.

Kaipaatko apua energiansiirtoketjujen valintaan? Asiantuntijamme auttaa!

Movetec Sami Kivistö

Sami Kivistö