UUTTA! Modulaarinen NMP-teholähdesarja – Monta teholähdettä yhdessä rungossa

NMP-sarjan teholähteet sisältävät useita antojännitteitä sovellusten kaikkien eri toimintojen ohjaukseen.

MEAN WELLin lanseeraama modulaarinen teholähde sisältää monta teholähdettä yhdessä rungossa. NMP-teholähde mahtuu pieneen tilaan ja sopii teollisuussovellusten lisäksi ihanteellisesti myös medical-tuotteisiin, koska sillä on hyväksynnät molempiin tuotesovelluksiin.

Teholähteen lähdöt räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jolloin saadaan helposti asiakaskohtainen teholähde. Ihanteellinen käyttökohde on esimerkiksi hammaslääkärituoli, jossa eri toimintoihin tarvitaan useita eri lähtöjännitteitä.

NMP-sarjan ulostulomoduulit tuottavat jopa 240 W:n tehon 5 V, 12 V, 24 V, 48 V ja kaksoislähdöllä (5-30 V/5-30 V) ja kattavat laajan 3-55 Vdc:n alueen, mikä mahdollistaa tehonsyötön sovelluksen sisällä oleville laitteille. Valittavissa on kaksi eri runkoa, 650 W tai 1 200 W.

Rinnakkaiset tehomoduulit suuritehoisia osia varten

Tehomoduulit voidaan kytkeä rinnakkain kaksois-, kolminkertaiseen tai jopa suurempaan lähtövirran saamiseen sellaisiin sovelluksiin, jotka tarvitsevat paljon tehoa tärkeimpien komponenttien ohjaamiseen. Tällaisia sovelluksia ovat esimerkiksi laser- tai kuvankäsittelylaitteet, joilla on suuri tehontarve.

Erityisominaisuudet:

  • Monta antojännitettä yhdessä kotelossa
  • Matala muotoilu – mahtuu rajalliseen tilaan laitteen sisällä
  • Kytkemällä antoja rinnan, saadaan tarvittaessa suurempi antoteho

Esimerkkejä käyttökohteista:

Yhteyshenkilö:

Jaakko Miettinen