Uutta! Kamerat sulautettuihin konenäköjärjestelmiin

The Imaging Sourcen MIPI CSI-2 ja FPD-Link III -kameramoduulit ovat loistava valinta teollisiin sulautettuihin kuvantamisratkaisuihin.

Konenäköjärjestelmät ovat perinteisesti luottaneet suuriin ja kalliisiin ulkoisiin teollisiin tietokoneisiin.

Kiitos nopeiden ja energiatehokkaiden prosessorikorttien, koneoppimisen ja kameratekniikan kehityksen, sulautetut näköjärjestelmät ovat helpommin lähestyttäviä kuin koskaan ennen.

Sulautetut näköjärjestelmät keräävät, hallitsevat ja käsittelevät kuvatietoja ilman ulkoista tietokonetta ja vaativat siksi paljon vähemmän tilaa kuin perinteiset konenäköjärjestelmät. Sulautettujen näköjärjestelmien alhainen SWaP-C (koko, paino, teho ja hinta) tarkoittaa, että lähes kaikki sovellukset voivat hyötyä konenäkötekniikan tehoista. The Imaging Source tarjoaa järjestelmäkehittäjille laajan valikoiman sulautettuja konenäkötuotteita.

MIPI CSI-2 -korttikamerat

Näissä korttikameroissa on The Imaging Sourcen oma 28-nastainen liitin, joka tarjoaa maksimaalisen joustavuuden suunnitteluun.

FPD-Link III -korttikamerat

The Imaging Source -kortit, joissa on FPD-Link III -liitäntä, tarjoavat MIPI CSI-2 -korttikameroiden kaikki toiminnot ja mahdollistavat jopa 15 metrin pituiset kaapelit.

FPD-Link III -teollisuuskamerat IP67-kotelolla

Nämä FPD-Link III -liitännällä varustetut vankat teollisuuskamerat ovat täysin IP6K6- ja IP6K7/ISO 20653 -yhteensopivia ja sallivat jopa 15 metrin kaapelin.

Sulautetut kehityssarjat

Sisäänrakennetut kehityspaketit NVIDIA® Jetson Nano ™ -, NVIDIA® Jetson Xavier NX ™ – ja Raspberry Pi 4 -alustoille ovat ihanteellisia nopeasti laadittaviin prototyyppeihin.

Ohjelmisto

The Imaging Source tarjoaa laajan ohjelmistotuen MIPI CSI-2- ja FPD-Link III -kameroille NVIDIA® Jetson ™-ja Raspberry Pi 4B -alustoille.

Ominaisuudet:

  • Alhainen SWaP-C (koko, paino, teho ja hinta)
  • MIPI CSI-2 ja FPD-Link III -kamerat 5 Mpixeliin saakka
  • Sulautetut järjestelmät tukevat myös The Imaging Sourcen USB- ja GigE-kameroita
  • Kameroissa uusimmat Sonyn tai Osemin CMOS-kennot
  • FPD-Link III interface tarjoaa jopa 15 m kaapelipituudet sulautettuihin järjestelmiin

Kaipaatko apua konenäköratkaisuihin? Asiantuntijamme auttavat!

Joonas Vaartio Tuotepäällikkö, Servot ja Robotiikka

Ilkka Nenämaa