Uusi Teollisuus-IT:n ja teholähteiden demokaappi Alihankinta-messuilla

Olemme Movetecilla rakentaneet uuden demokaapin, johin on laitettu laaja kattaus erinäköisiä Moxan kytkimiä, verkkolaitteita, tietokoneita, protokollayhdyskäytäviä sekä Mean Wellin virtalähteitä. Demokaapissa on teknologioita varmennetuista yhteyksistä langattomiin yhteyksiin ja verkkoreitityksistä virtalähteisiin.

IT-verkon selkärankana on Moxan EDR-G9010-reititin ja RKS-G4028-L3 Layer 3 kytkin, jotka yhdistävät kaikki erilliset verkot, ja mahdollistavat liikenteen verkosta toiseen. Näin erillisten verkkojen liikenne ei häiritse toisiaan, mutta joka verkosta saadaan tarvittaessa yhteys toisiin verkkoihin!

TurboRing V2 on Moxan luotettu redundantti verkkoprotokolla. Yhden linkin katkeaminen ei kaada verkkoa, ja verkko palautuu 20 tai 50 millisekunnissa takaisin toimintaan häiriöstä huolimatta. TurboRing on esillä demokaapissa EDS-510 ja EDS-G512 hallittavilla kytkimillä toteutettuna.

Joskus on vaikeaa vetää kaapelia laitteiden välille. Silloin tällöin, esimerkiksi vihivaunuissa (AGV), se on mahdotonta. Ratkaisuksi tähän Moxa tarjoaa AWK sarjan langattomia tukiasemia ja asiakkaita, luonnollisesti demokaapissa esillä.

Tietoturva on nykypäivän suurimpia haasteita. Moxalla on sekä reitittimissä, että verkkoskannereissa IPS- ja IDS-toiminnallisuudet, joilla voi verkkoa suojata vielä pidemmälle kuin ennen. IEC-G102:n suojaamassa verkoissa on helppo pitää protokollayhdyskäytäviä ja tärkeitä tietokoneita. Hakkereilla on entistä vaikeampaa aiheuttaa ongelmia.

Kaikki laitteet pitää virroissa Mean Wellin erinomaiset virtalähteet, niin räkissä kuin kiskoissakin. Virtaa riittää joka laitteelle, ja vaikka kaverille jakaa.

Demokaapissa on paljon muutakin, tule siis rohkeasti kyselemään valomajakkadiscon juureen. Kun on verkot kunnossa, on helppo rentoutua ja lähteä heittämään verkot vesille!

Kaipaatko apua IT-ratkaisun valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Felix Rydman

Jaakko Miettinen