Moxa TSP – Pitkäaikainen sarjayhteysratkaisujen tarjoaja

Moxa on erittäin omistautunut sarjaliikennetuotteiden kehittämiselle. Jo vuodesta 1987 lähtien, Moxa on investoinut miljoonia dollareita vuosittain kehittääkseen innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä tuotteita palvellakseen sarjayhteistyökumppaneitaan. Moxalla on tarjota ratkaisuksi nyt yli 500 mallia sarjaliikennetuotteita ja on alan johtava sarjaliikenneratkaisujen tarjoaja. Luotettuna sarjakumppaninanne sitoudumme tarjoamaan monenlaisia sarjayhteysratkaisuja mahdollistaaksemme liitettävyyden vanhoille laitteille vuoteen 2030 ja sen jälkeen. Emme investoi ainoastaan uusien viestintätekniikoiden kehittämiseen ja liitettävyyden turvallisuuskapasiteetin täyttämiseen tulevien verkkojen vaatimuksille, vaan jatkamme myös olemassa olevan tuotevalikoimamme päivittämistä, jotta vanhojen laitteiden integrointi moderniin järjestelmään olisi helppoa. Sarjayhteysratkaisuillamme viemme sarjalaiteenne tulevaisuuden verkkoon helposti ja turvallisesti.

 

Luotettavan tarjoajan kumppanuus on ratkaisevan tärkeää, kun varmistetaan tuotteiden, palveluiden ja ohjelmistojen sopivuus tulevaisuuden OT/IT-vaatimuksiin. Vaikka sarjaliitännät ovat olleet luotettava ja kustannustehokas vaihtoehto järjestelmäviestinnälle viime vuosikymmeninä, on herännyt kysymyksiä, miten sarjaliikenne sopii tulevaisuuden järjestelmiin Ethernetin kasvattaessa suosiotaan. Onneksi ratkaisuja on saatavilla siltojen rakentamiseksi sarjalaitteiden ja Ethernet-verkkojen välille. Tässä ovat kolme tärkeää tapaa, joilla muovaamme sarjayhteysympäristöä tulevaisuutta varten.

 

Päivitä liitäntärajapinnat

Sarjaliikenneratkaisuihimme kuuluvat sarjaliikenteestä USB:hen, kuituun, Ethernetiin, langattomaan tiedonsiirtoon ja protokollamuunnoksiin, joten pidämme sarjalaitteesi yhteydessä monipuolisilla viestintärajapinnoilla ja protokollilla.

 

Integroi moderneihin järjestelmiin

Jatkuva investointimme sarjayhteyksiin vastaa nopeasti asiakkaiden tarpeisiin ja markkinatrendeihin, mukaan lukien uudet tuotteet uusiin sovelluksiin ja uudet ohjaimet erilaisille alustoille.

 

Lisää liitettävyyden turvallisuutta

Sarjasta Ethernetiin -ratkaisumme on kehitetty IEC 62443-4-1- standardin mukaisesti ja niille on myönnetty IEC 62443-4-2-sertifikaatti. Meillä on erilaisia upotettuja turvallisuustoimintoja parantaaksemme liitettävyyden turvallisuutta.

Kaipaatko apua sarjaliikennetuotteen valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Antti Laukkanen

Felix Rydman

Markku Seppälä