Neugart – Planeettavaihteiden eliittiä

Neugart-planeettavaihteet nopeasti Movetecilta

Luotettava ja pitkäaikainen planeettavaihdetoimittaja Neugart on ollut Movetecin valikoimassa jo pitkään. Kun toimitusketjut aiheuttavat nykyään haasteita Neugart osoittanut laadulla ja lyhyillä toimitusajoilla olevan ehdotonta huippua.

Planeettavaihteita käytetään yleisesti tarkkuutta ja dynamiikkaa vaativissa sovelluksissa ja sopii useimpien servomoottorien. Tyypillisiä aloja joissa planeettavaihteita käytetään on muun muassa laiterakennus, automaatio, robotiikka, pakkauskoneet ja medikaalisovellukset.

Neugartin planeettavaihdevalikoimasta löytyvät suorat, kulma ja laippamalliset planeettavaiheet. Yhteistä näissä kaikissa malleissa on, että kompaktista koosta saadaan maksimaalinen suorituskyky ulos, joten Neugart planeettavaihde on erinomainen vaihtoehto säästämään tilaa koneenrakennuksessa. Neugart tekee asennuslaipan sopivaksi lähes kaikille servomoottoreille, joten asennus on nopeaa ja ei vaadi ylimääräisten soviteosien teettämistä.

Tutusta tarkemmin Neugartin planeettavaihteiden valikoimaan valmistajan sivuilla joilla voit myös valita moottoriisi sopivan planeettavaihdemallin tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme.

Kaipaatko apua planeettavaihteen valinnassa? Asiantuntijamme auttavat!

Movetec Vesa Seiriö

Vesa Seiriö

Kimmo Martti