Moxan uudet UC-koneet – tehoa pienessä pakkauksessa

Moxa on lisäämässä uusia tuotteita ARM-pohjaisten tietokoneidensa sarjaan. Jo julkaistut UC-1200 ja UC-2200, sekä myöhemmin julkaistavat UC-3400 ja UC-4400-sarjat ovat saaneet päivityksen CPU-arkkitehtuuriin, sekä keskusmuistin määrään, tehden niistä entistä monipuolisempia IIoT-koneita. Uudet UC-koneet ovat 64 bittisiä, mutta pohjimmiltaan tuttua Moxa-laatua.

 

Moxa Industrial Linux 3 on uusin versio UC-koneiden käyttöjärjestelmästä. Se on kehitetty IEC 62443-4-1 standardin mukaisesti, sekä on yhteensopiva IEC 2443-4-2 standardin kanssa. Moxa lupaakin tukea ja päivittää MIL 3:a vuoteen 2031 saakka. Tietoturvan lisäksi MIL 3 tarjoaa valmiit API-kirjastot I/O:n käyttöön, sekä lukuisia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, tehden UC-koneiden käytöstä entistä kätevämpää.

 

Eikä siinä vielä kaikki! WiFi 6 ja 5G on nähty tulossa, sekä tietysti vanhat sertifikaatit räjähdysvaarallisiin tiloihin, sekä laajennetun käyttölämpötila-alueen versiot tekevät uusista UC-koneista aina vain houkuttelevampia.

 

Lisätyn tehon, valmiiden kirjastojen ja kovennetun tietoturvan ansiosta UC-koneet sopivat hyvin laajaan skaalaan sovelluksia. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

 

-Kovennettu tietoturva

-64 bittinen arkkitehtuuri

-Enemmän muistia

Kaipaatko apua teollisuustietokoneen valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Antti Laukkanen

Felix Rydman

Markku Seppälä