MOXA MRX-sarjan räkkikytkimet

Onko verkko sovelluksesi rajoittava tekijä, jota pitäisi skaalata? Moxan uusi räkkikytkinsarja on luotu tuomaan korkean kaistanleveyden yhteydet teollisiin verkkoihin. Jopa 16 10GbE porttia, sekä 48 2.5GbE porttia valinnaisilla moduuleilla takaavat verkon kantokyvyn sekä skaalattavuuden haastavammissakin ympäristöissä.

 

MRX sarja on suunniteltu teolliset ympäristöt ensisijaisesti mielessä, ja siksi melkein kaikki ominaisuudet on tehty redundanttisiksi. Kaksi hot swapattavaa poweria, 6+2 redundanttia tuuletinta, IP30 pölysuojat, ja Moxalle uutena ominaisuutena HAST linkkiredundanttius. HAST (High Availability Static Trunk) on teknologia, jonka tarkoituksena on luoda redundantti linkkiagregaatti. Tämä tarkoittaa, että voit yhdistää esimerkiksi 6 (4+2) porttia MRX laitteiden välillä tuomaan nelinkertaisen kaistanleveyden, ja lisäksi kaksi porttia toimivat varaportteina, jolloin jos jokin käytössä olevista linkeistä menee poikki, varalinkki hyppää välittömästi puikkoihin, taaten korkean kaistanleveyden myös häiriötilanteissa. Uusien ominaisuuksien lisäksi MRX sarja tukee myös tuttuja protokollia, kuten Turbo Ringiä, tehden MRX:stä helpon lisän myös olemassaoleviin verkkoihin.

 

Koska aina ei ole mahdollista käyttää päivätolkulla aikaa ongelmien ratkomiseen, MRX sarjassa on LCD-näyttömoduli, josta voi nopeasti saada tietoa laitteen toiminnasta, kuten IP/MAC osoitteen, nimen ja PTP synkronisointistatuksen. LED statusvalot antavat lisää tietoa kytkimen tilasta. Konsoli-, että managerointiportti etupaneelissa helpottavat vikojen korjaamista paikan päällä, jolloin verkon ongelmatilanteet pystytään havaitsemisen lisäksi korjaamaan nopeasti.

 

Yhteenvetona Moxan MRX kytkimet ovat tarkoitettuja kriittisiin sovelluksiin, joissa korkea kaistanleveyden tarve yhdistyy korkeisiin vaatimuksiin verkkojen viansietokyvylle. MRX tarjoaa niin fyysisiä, kuin verkkojen redundanttiuksia, ja antaa mahdollisuuden keskittyä tärkeämpien asioiden hoitamiseen. Kun Moxa hoitaa verkon, aikaa jää vaikka golfille!

Kaipaatko apua teollisuustietokoneen valinnassa? Asiantuntijamme auttavat!

Antti Laukkanen

Felix Rydman

Markku Seppälä