MOXAN UUDET VOIMANPESÄT: BXP, DRP, RKP – INNOVATIIVISTA TEHOKKUUTTA TEOLLISUUTEEN

Tarvitsetko x86-pohjaisen tietokoneen, jonka voi ruuvata kiinni laitekoteloon, loksauttaa kiinni DIN-kiskoon, vai ammottaako räkissä vielä 1U-paikka vailla tietokonetta? Moxan uudet BXP, DRP ja RKP-sarjojen tietokoneet on varustettu 10. ja 11. generaation Intel-prosessoreilla, laajoilla liitäntämahdollisuuksilla, sekä laajalla käyttölämpötila-alueella -30°C – 60°C.

Passiivijäähdytteisissä tietokoneissa on useita eri porttikombinaatioita joista valita, esimerkiksi 10 Gigabit-porttia tai 8 sarjaporttia, ja prosessoreita löytyy pienikulutuksisista Intel Atom-prosessoreista tehohirmuihin i7:hin.

Käyttöjärjestelmätukeakin löytyy. Vaihtoehtoina on tuttu ja turvallinen Windows-ympäristö, tai jos haluat puristaa viimeisenkin pisaran tehoa irti, useita Linux-distroja on myös tarjolla.

Vaikka uusia tietokoneita tuli tarjolle hirmuinen määrä, ei Moxa ole hylkäämässä vanhoja malleja, päinvastoin, uudet mallit täydentävät valikoimaa tehden mahdolliseksi löytää entistä parempi ratkaisu teidän projekteihinne. Pistä siis mailia tai vaikka pirauta, ja pistetään PC-asiat kuntoon!

Kaipaatko apua teollisuustietokoneen valinnassa? Asiantuntijamme auttavat!

Antti Laukkanen

Felix Rydman

Markku Seppälä