Meiltä saatavilla! Kattava valikoima verkko- ja väylätoimisia valomajakoita

Patlitella on kattava valikoima verkko-/väylätoimisia ja langattomalla tiedonsiirrolla toimivia signaalivalotorneja.

PATLITEn verkkoratkaisut on suunniteltu toteuttamaan erinomaisia visuaalisia- ja äänisignaaleja, mutta myös helpottamaan kriittisten konetietojen keräämistä, verkkokomentojen lähettämistä ja vastaanottamista sekä toteuttamaan prosessien valvontaa reaaliaikaisesti etänä.

PATLITEn väylätoimiset merkkivalot on helppo yhdistää jo olemassa oleviin laitteisiin tuotemerkistä ja iästä riippumatta.

Ominaisuudet:

  • Käytettävät yhteydet: Ethernet, USB ja IO-Link
  • Valittavissa olevat protokollat: Modbus, TCP/UDP, HTTP, SNMP Traps, PING
  • Mahdollisuus lähettää ilmoituksia myös sähköpostilla

 

 

LR6 – Yhdellä kaapelilla kytkettävä ohjelmoitava valotorni

Kattavasta LR6-sarjasta löytyy mm. USB 2.0 -väylään yhdellä kaapelilla kytkettävä ohjelmoitava (DLL) 1-5 -värinen ja äänimerkin sisältävä signaalivalotorni. Käyttökohteita ovat mm. itsepalveluautomaatit ja kohteet, jonne ei haluta tai voida asentaa logiikkaa/PLC:tä. LR6-sarjasta on saatavilla myös IO-Link -versio sekä tavalliset signaalivalotornit.

LA6-signaalivalotornimalli LA6-POE tarvitsee vain yhden kaapelin, koska myös virta voidaan syöttää Ethernet kaapelin kautta. LA6-signaalivalotornin avulla voidaan suorittaa visuaalisia toimintoja, kuten säiliön pinnan korkeuden valvontaa, aikaan perustuvaa värien muuttumisen seurantaa ja saman toiminnon näyttämistä useammassa paikassa samanaikaisesti.

 

Kiinnostaako verkko- ja väylätoimiset merkkivalot? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Mika Laine

Joonas Vaartio Tuotepäällikkö, Servot ja Robotiikka

Jukka Tirkkonen