MEAN WELL RST-7K5 ja RST-15K

Maailman johtava vakioteholähdevalmistaja MEAN WELL on julkaissut uusimmat kolmivaihe-nelijohdin vaihtovirtasyöttöiset RST-7K5 (7 500 W) ja RST-15K (15 000 W) teholähteet, jotka on suunniteltu erityisesti korkeatehoisiin teollisiin sovelluksiin, kuten korkeajännitelatausjärjestelmiin, keskitettyihin tehonsyöttöratkaisuihin ja muihin uusiin sovelluksiin. Näissä virtalähteissä on 95 prosentin korkea hyötysuhde ja rinnakkaiskytkennällä ulostuloteho aina 30 kW asti.

 

Tarjolla on kolme erilaista tasavirtalähtömallia: 115 V, 230 V ja 380 V. Ne palvelevat eri teollisuudenaloja, kuten automaattisia teollisuuslaitteita, latausenergian varastointijärjestelmiä, keskitettyjä tehonsyöttöratkaisuja ja monia muita sovelluksia. Lisäksi lähtöjännite ja -virta ovat ohjelmoitavissa, erityisesti lähtöjännitteen säätöalue kattaa aina 1 prosentista 120 prosenttiin. Lisäksi tarjolla on erilaisia sisäänrakennettuja valvontasignaaleja, kuten ylikuumenemishälytys, tasavirta kunnossa (DC-OK), tuulettimen vikahälytys ja vaihtovirran vikahälytys -toimintoja, jotka mahdollistavat järjestelmälaitteiden nopean ohjauksen ja integroinnin. Monet sovellukset ovat alttiina vaikeille ympäristöolosuhteille, mutta nämä mallit kykenevät toimimaan laajalla lämpötila-alueella -30~ +45 °C täydellä kuormituksella. RST-sarjassa on myös valittavissa kaksi erilaista jäähdytystapaa: pakotettu ilmajäähdytys sisäänrakennetuilla tuulettimilla (RST-7K5/15K) ja vesijäähdytystyyppi (RST-7K5L), joista kumpi tahansa on valittavissa laitteen ominaisuuksien tai ympäristön mukaan.

 

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi RST-7K5/15K-sarja noudattaa uusinta EN/UL62368-1 turvallisuusstandardia. Lisäksi mekanismi on pienikokoinen (<2U) ja se voidaan asentaa tavalliseen 19-tuumaiseen räkkikaappiin. Se on erinomainen valinta monenlaisille teollisuuslaitteille tarjoten hyvän kustannustehokkuuden ja korkean luotettavuuden ominaisuuksia. Lopuksi MEAN WELLin korkeajännite DC (HVDC) -output sisältää sekä kolmivaiheisen että yksivaiheisen sarjan. Lisätietoja näistä löytyy MEAN WELLin virtuaalinäyttelyssä.

Ominaisuudet

  • 3-vaiheinen 4-johdin AC-syöttö laajalla 340~530V syöttöjännitealueella
  • Korkea hyötysuhde jopa 95 %
  • Valittavissa vesijäähdytys/ilmajäähdytys -tyypit
  • Lähtöjännite ja virtataso ohjelmoitavissa
  • Laaja jännitteen säätöalue 1 % – 120 %
  • Aktiivinen virranjako (rinnakkais) jopa 30 kW asti
  • Suojaustoiminnot: Oikosulku, Ylijännite, Ylikuormitus, Ylikuumeneminen
  • Sisäänrakennetut lämpötilahälytys / DC-kunnossa / tuuletinvika / AC-vika signaalit
  • 5 vuoden takuu

Kaipaatko apua teholähteiden valintaan? Asiantuntijamme auttaa!

Jaakko Miettinen

Markku Seppälä