Moxan EDR-G9004: Kompakti gigabit-reititin teollisuusverkoille täydellä tietoturvalla

Tarvitsetko verkkoratkaisuusi full gigabit reititintä, jossa löytyy tietoturvaratkaisut, kuten palomuuri ja tunkeutumisenestojärjestelmät, ja verkkotyökalut, kuten NAT ja varmennetut yhteydet, mutta olemassaolevat ratkaisut ovat liian järeitä? Moxan uusi EDR-G9004 saattaa sopia juuri sinulle.

Verrattuna isoveljeensä EDR-G9010:aan, jossa on 10 porttia, EDR-G9004 tarjoaa 4 porttia, joista kaksi on kuitu-kupari comboportteja, ja kaksi tavallisia kupariportteja, sekä hieman pienemmän laiterungon. Muilta osin se on samasta raudasta valettu, tarjoten kaikki Moxan uusimmat, ja tutut ominaisuudet mitä isommassa EDR-G9010:ssa, kuten laajennetun käyttölämpötila-alueen, kaksi jännitteensyöttöä, ja MX-ROS käyttöjärjestelmän.

Tällä raudanlujalla reitittimellä saa kytkettyä verkot toisiinsa tai jaettua olemassa olevia verkkoja paremmin turvattuihin segmentteihin. Moxa on panostanut myös käyttöönottoon ja ylläpitoon erinäköisillä työkaluilla, jotka ratkaisevat tyypillisiä teollisten verkkojen hallinnan haasteita, esimerkiksi keskittämällä hallintaliittymien sisäänkirjautumistiedot erilliselle RADIUS palvelimelle, jolloin käyttäjätunnuksia on helppo hallinnoida, ja vaikutukset ovat välittömästi koko verkossa. Lisäksi Moxan MX-View One ja MX-Security ohjelmistoilla pystyy valvomaan verkon tilaa ja tietoturvan tasoa, jolloin ongelmiin on helppo puuttua ennen kuin niistä on haittaa muulle toiminnalle.

Hyvistä komponenteista rakennettu verkko kestää pitkään, ja antaa mahdollisuuden keskittyä siihen toimintaan, jolla on merkitystä. Moxan luottamuksesta omiin tuotteisiin kertoo myös viiden vuoden takuuaika ja tuotteiden suunniteltu pitkäikäisyys takaa järjestelmäpäivityksiä, jolloin Moxan laitteet pysyvät luotettavina ja muuttuvaan maailmaan soveltuvina myös tulevina vuosina.

Kaipaatko apua reitittimen valinnassa? Asiantuntijamme auttavat!

Antti Laukkanen

Felix Rydman

Markku Seppälä