BK6/10,000 Räätälöity kytkin CNC-putkentaivutuskoneille

BK6/10,000 on erityisesti suunniteltu asiakasta varten vaativaan CNC -putkentaivutus koneeseen. Kyseessä on metallipaljekytkin, joka tarjoaa korkean vääntöjäykkyyden ja kestävyyden vaativiin CNC-putkentaivutussovelluksiin. Kytkimen jäykkä ja kompakti koko on suunniteltu suurille kuormituksille, ja sen täysmetallinen rakenne varmistaa pitkän käyttöiän ja luotettavan toiminnan.

 

Toisin kuin tavanomainen BK6-kytkin, tämä erityinen versio on suunniteltu huomattavasti suuremmille väännöille ja samalla kytkin puolikkaat voidaan irroittaa kokonaan toisistaan. Uudelleen kytkentä voidaan tehdä uudelleen koko kierroksen alueella kun kytkimen puolikkaat on hammastettu moniasentoisella liitettävyydellä koko 360° kierroksella. Tässä sovelluksessa kytkin pyörii 180° joka 15. sekunti ja välittää 4,772 Nm vääntömomentin, mikä tekee siitä ihanteellisen suurta tarkkuutta ja dynaamisia kuormituksia vaativiin sovelluksiin.

 

Tekniset tiedot BK6/10,000

  • Nimellismomentti: 10,000 Nm
  • Puristusruuvin kiristysmomentti: 290 Nm
  • Liikeprofiili: 180° joka 15. sekunti
  • Rakenne: Täysin metallinen, moniasentoinen irroitettava ja uudelleen kytkettävä malli

 

Lue lisää tuotteesta ja sen erikoisratkaisuista verkkosivustoltamme.

 

Movetecin ja R+W:n valikoimasta löydät oikean kytkimen joka sovellukseen, ota yhteyttä ja asiantuntijamme auttavat sinua oikean ratkaisun valitsemisessa!

Kaipaatko apua kytkimen valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Movetec Vesa Seiriö

Vesa Seiriö

Kimmo Martti