Uutta Baumerilta! Markkinoiden ensimmäiset teollisuusluokan vapaasti ohjelmoitavat AX-älykamerat

Baumerin lanseeraamat AX-älykamerat ovat markkinoiden ensimmäiset teollisuusluokan älykamerat, jotka yhdistävät markkinoiden johtavat NVIDIA Jetson -moduulit tehokkaisiin Sony CMOS-antureihin. Ne luovat kompaktin, joustavan ja vapaasti ohjelmoitavan kuvankäsittelyalustan AI-sovelluksille.

Kuvankäsittelyyn ei tarvita enää erillistä tietokonetta, mikä säästää sekä tilaa että kustannuksia, samalla yksinkertaistaen järjestelmän suunnittelua ja integrointia. Tämä on hyödyllistä esimerkiksi laadun- ja prosessinvalvonnassa, jossa suuria tietomääriä on käsiteltävä erittäin lyhyessä ajassa.

Helppo käyttöönotto ja korkea kuvanlaatu

NVIDIA Jetson Nano- tai Xavier NX -moduulien erityiset AI-ytimet ja graafiikkaprosessorit mahdollistavat tekoälyjärjestelmien joustavan käyttöönoton.
AX-älykamerat käyttävät uusimpia Sonyn CMOS -kennoja, joiden resoluutio on 3,2 tai 5 megapikseliä ja ne ottavat jopa 77 kuvaa/s korkealla kuvanlaadulla ja herkkyydellä sekä alhaisella kohinalla. FPGA-pohjaiset ominaisuudet, kuten automaattinen valotus ja valkotasapaino, tarjoavat parhaan kuvanlaadun kullekin sovellukselle.
Neljä optoerotettua virtalähtöä mahdollistaa ulkoisten valojen ohjauksen suoraan ja kustannustehokkaasti ilman ulkoisia ohjaimia. Lyhyet valotusajat mahdollistavat myös erittäin nopeiden liikkeiden tarkan kuvauksen.

Monipuolinen ja helppo integrointi

Linux-pohjaisena kamerat tukevat useimpia ohjelmointikieliä ja mahdollistavat erilaisten kuvankäsittelykirjastojen ja sovellusohjelmointirajapintojen (API) käytön. Yhteensopivuus GenICamin kanssa sekä M12-Ethernet- ja RS232-liitännät takaavat helpon, luotettavan ja tehokkaan integroinnin.

Erityisominaisuudet:

  • Korkea kuvanlaatu ja herkkyys sekä alhainen kohina
  • Jopa 77 kuvaa/s
  • Neljä eri optoerotettua virtalähtöä jopa 120 W (maks. 48 V/2,5 A)
  • Lyhyet valotusajat alkaen 1 µs
  • Yhteensopivuus GenICamin kanssa sekä M12-Ethernet- ja RS232-liitännät takaavat helpon, luotettavan ja tehokkaan integroinnin
  • Linux-pohjaisena tukevat useimpia ohjelmointikieliä ja mahdollistavat erilaisten kuvankäsittelykirjastojen ja sovellusohjelmointirajapintojen (API) käytön
  • Lisävarusteena patentoitu suojaputkijärjestelmä, joka suojaa kameroita ja objektiiveja luotettavasti myös vaikeissa olosuhteissa IP67-luokituksella

Lue lisää >>