Robotti- ja COBOT -tarttuja­sovellukset

Piab käyttövalmiit KCS- ja piCOBOT-tarttujagripperit on suunniteltu asennettavaksi suoraan robotin käsivarsiin. Saatavana on useita asennusliitäntävaihtoehtoja ISO-9409-1 mukaisesti, mikä helpottaa asennusta useimpiin robottimerkkeihin.

KENOS-alipainetarttujilla voidaan siirtää eri kokoiset, painoiset ja muodoiltaan hyvinkin hankalat kappaleet yksittäin tai kerroksittain. Saatavilla on myös räätälöityjä ratkaisuja.

ROBOTTI- JA COBOT -TARTTUJAT

piCOBOT-tarttuja yhteistyöroboteille

piCOBOT® on tyhjiöejektoriyksikkö, jossa on integroidut säätimet, suuret visuaaliset tilailmaisimet ja käyttäjäystävällinen näyttö. piCOBOT® on saatavana yleisellä sähköliitännällä sekä useilla ISO 9409-1 -standardin mukaisilla kiinnitysvaihtoehdoilla, mikä mahdollistaa konfiguroinnin minkä tahansa yhteistyörobotin ja pienempien teollisuusrobottien kanssa. Universal Robotsin sertifioimana tarttuja kiinnitetään suoraan UR-robottivarteen (ISO-9409-1-50-M6).

ROBOTTI- JA COBOT -TARTTUJAT

KSC-tarttuja yhteistyöroboteille

KCS-sarja edustaa joustavaa tarttujaratkaisua, joka on räätälöity yhteistyöroboteille. Sille on ominaista joustavuus käsitellä monenlaisia esineitä. Tarttuja on saatavana vaihtoehtoisesti joko solukumitarttujana tai pussinkäsittelytarttujana. KCS on varustettu yhdellä tai kahdella tehokkaalla pölynkestävällä COAX® SX -ejektorilla, jotka on helppo huoltaa. Pikaliitäntäjärjestelmän ansiosta tarttujan irrottaminen pumppuyksiköstä on helppoa ja nopeaa. Erilaiset ISO 9409-1 -standardin mukaiset cobot-liitäntävaihtoehdot tekevät asennuksesta helppoa. Integroidut ohjausventtiilit ja alipainetunnistin ovat valittavissa KCS-konfiguraattorissa.

PIAB-ALIPAINETARTTUJAT

KENOS-imulaatikot

Kenos®  imulaatikot on suunniteltu ja optimoitu käytettäväksi erilaisissa sovelluksissa, kuten pakkauksissa, puun käsittelyssä, elintarvikkeiden käsittelyssä jne. Kenos® edustaa joustavaa ratkaisua useiden erimuotoisten, mitoiltaan ja tiiviydeltään erilaisten tuotteiden käsittelyyn. Suurin osa tartuntajärjestelmistä voidaan varustaa integroidulla alipaineenmuodostuksella tai soveltuvaan erotettuun tyhjiönmuodostukseen (pumppu tai sivukanavapuhallin). Integroitu tyhjiögeneraattori on modulaarinen monivaiheinen COAX®-ejektori, joka on helppo huoltaa ja sillä on markkinoiden energiatehokkain ejektoritekniikka. KVG-tartuntajärjestelmän imumatto on valmistettu teknisestä vaahtomuovista (saatavana FDA-hyväksytty matto). Vaihtoehtoisesti KVG120C voidaan varustaa DURAFLEX®- tai Value Line® -sarjan imukupeilla, joiden koko on 35-60 mm.

Kaipaatko apua tarttujaratkaisuihin? Asiantuntijamme auttavat!

Pekka Jokinen

Joakim Boijer

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme