Kuulaholkit

Umpinainen kuulaholkki

Rajoittamattoman lineaariliikkeen edullinen ratkaisu. Kuulaholkkien mitat ja toleranssit ovat standardoituja, joten holkit ovat keskenään vaihtokelpoisia. Kuulaholkki koostuu sylinterimäisestä teräsvaipasta sekä kuulapitimestä, joka on lukittu paikoilleen päätylevyillä.

Avoin kuulaholkki

Pitkille lineaariliikkeille, jolloin akseli joudutaan taipuman takia tukemaan, käytetään avointa kuulaholkkia. Holkki on lukittavissa pidätinruuvilla, joka estää aksiaalisen ja säteittäisen liikkeen pesässä.

Laippakuulaholkit

Laippakuulaholkit

Laipalliset sekä tandemholkit vaativiin käyttöihin, myös ruostumattomana. Käytetään pyörivän sekä pitkittäisen liikkeen kuulaholkkeina. Koot 6-100 mm ja 1/4-4 tuumaa.

UMPINAINEN KUULAHOLKKIYKSIKKÖ

Umpinainen kuulaholkkiyksikkö

Nämä alumiiniset kuulaholkkiyksiköt tarjoavat ideaalisen muotoilunsa johdosta hyvän tarkkuuden kaikissa asennussuunnissa. Pesän keveys mahdollistaa suuret kiihtyvyydet ja nopeudet. Kuulaholkissa on molemmin puolin lianpyyhkijät, jotka estävät epäpuhtauksien pääsyn holkkiin. Kuulaholkki saatavissa myös ruostumattomana. Kokoluokat: Akselihalkaisijat 8-50 mm.

AVOIN KUULAHOLKKIYKSIKKÖ

Avoin kuulaholkkiyksikkö

Tätä alumiinista kuulaholkkiyksikköä käytetään tuetuille akseleille. Pesän muotoilu mahdollistaa helpon kiinnityksen kaikissa suunnissa. Kuulaholkissa on molemmin puolin lianpyyhkijät. Erikoistilauksesta kuulaholkit saatavissa ruostumattomana. Kokoluokat: Akselihalkaisijat 12-50 mm

AKSELIEN PÄÄTYTUET

Akselien päätytuet

Muotoilultaan ja mitoitukseltaan yhteensopivat kuulaholkkiyksiköiden kanssa.

Ominaisuudet:

  • Materiaali alumiinia
  • Akselihalkaisijat 8-50 mm
TUKIKISKOT

Tukikiskot

Yhteensopivat mitoitukseltaan avoimien kuulaholkkiyksiköiden kanssa.

Ominaisuudet:

  • Vakiopituus 600 mm
  • Materiaali alumiinia
  • Akselihalkaisijat 12-80 mm
  • Saatavana myös valmiina vakioporauksilla

Lataa kuulaholkkiesite

Kaipaatko apua kuulaholkkien valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Kristian Karlberg

Movetec Sami Kivistö

Sami Kivistö

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme