Kireysmittarit

Breco TSM Alpha 2

BRECO TSM ALPHA 2 on edistyksellinen hihnan kireysmittari, joka on suunniteltu tarkkaan ja luotettavaan voimansiirron seurantaan. Kireysmittari on suunniteltu tarjoamaan tarkkoja mittauksia vaivattomasti. Mittarin avulla voit seurata hihnan kireyttä jatkuvasti. Liian löysä tai liian tiukka hihna voi johtaa voimansiirron häiriöihin ja laitteiston vaurioitumiseen. Tämän mittalaitteen avulla voit havaita ajoissa mahdolliset poikkeamat ja korjata ne ennen vakavampien ongelmien syntymistä.

Täysin sähköinen mittalaite mahdollistaa hihnavetojen esijännityksen helpon ja turvallisen säädön. Erityiset anturit rekisteröivät hammashihnan värähtelyn. Laite rekisteröi hihnan omaa taajuutta. Herkät anturit mahdollistavat suhteellisen suuren mittausetäisyyden anturin ja hihnan välillä. Käyttämällä perusperiaatetta kiekkovärähtelystä hihnan esijännitys ja hihnan oma taajuus liittyvät toisiinsa. Näin ollen hihnan kireys voidaan helposti ja nopeasti laskea mitatun taajuuden perusteella.

BRECO TSM ALPHA 2 mahdollistaa laajan mittausalueen, joka kattaa 5 Hz:stä aina 500 Hz:iin saakka. Mittauksen tarkkuus on 1 Hz, joka varmistaa luotettavat ja tarkat mittaukset hihnan kireydestä. Mittalaite takaa tarkan mittatarkkuuden, sillä sen enimmäismittatoleranssi on ±1 Hz (yli 100 Hz:n kohdalla ±2 Hz). Tämä poikkeuksellisen pieni toleranssi varmistaa tarkat ja toistettavat tulokset. Mittalaite on varustettu selkeällä 3-numeroisella LCD-näytöllä, joka näyttää selkeästi mitatut arvot.

BRECO TSM ALPHA 2:n mitat ovat 150 mm (pituus) x 70 mm (leveys) x 30 mm (korkeus), mikä tekee siitä kätevän ja kädessä hyvin pidettävän. Paino on vain 160 grammaa. Mittalaite toimii ulkoisen anturin avulla, joka on halkaisijaltaan 15,5 mm ja pituudeltaan 125 mm. Anturin liitäntäkaapeli on varustettu mini-USB-liitännällä. Laite toimii kahdella 1,5 V mikro-AAA-paristolla.

BRECO TSM ALPHA 2 on suunniteltu ammattikäyttöön, ja sen kestävä rakenne tekee siitä luotettavan ja pitkäikäisen hihnan kireysmittarin. Sen suorituskyky ja helppokäyttöisyys tekevät siitä välttämättömän työkalun teollisuuden voimansiirron ylläpitoon ja seurantaan.

Ominaisuudet:

  • Mittausalue: 5-500Hz
  • Erottelukyky 1Hz
  • Mitat (L x H x W): 120 mm x 65 mm x 30 mm
  • Paino: 160 g

Kaipaatko apua kireysmittarin valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Kimmo Martti

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme