Keyence kiinteät koodinlukijat

SR-1000

Automaattitarkenteinen koodinlukija 1D- ja 2D-koodeille.

Automaattitarkennus

Asennus on helpompaa koodinlukijan suorituskyvyn vuoksi, mikä parantaa joustavuutta tuotantolinjojen koneiden suunnittelussa. Manuaalista tarkennusta ei tarvitse tehdä, koska lukija tarkentaa kuvan automaattisesti halutulle etäisyydelle.

Automaattinen viritys

Koodinlukija optimoi valotusajan ja kuvankäsittelyparametrit  automaattisesti kohteen ja asennusetäisyyden mukaan.

Automaattinen polarisaatiosuodattimen ohjaus

Koodinlukija häivyttää heijastumat automaattisesti, poistaen näin asennuskulman säädön tai ulkopuolisen valaistuksen tarpeen. Tämä yhdessä automaattitarkennustoiminnon kanssa tekee asennuksesta todella joustavan.

Ominaisuudet:

  • Lukija voidaan asentaa mille tahansa etäisyydelle välillä 50 mm-1 000 mm, lähilinssillä on mahdollista päästä jopa 20 mm-40 mm etäisyyksille
  • Määrittää optimaaliset asetukset valotusajalle, kuvankäsittelysuodattimelle ja muille parametreille (noin 750 000 eri yhdistelmää)
  • Poistaa häikäisevän valon, sekä lukijan tiettyyn kulmaan säädön ja ulkopuolisen valon tarpeen
  • Nopea käyttöönotto ja ohjelmiston yksinkertaisuus auttavat kokematontakin käyttäjää tekemään optimaaliset asetukset luennalle nopeasti

SR-750

Kompaktit 1D- ja 2D-koodinlukijat. Tämä sarja tarjoaa mahdollisuuden vähentää kaapelointia PoE:n avulla.

SR-750 -sarjan neljän mallin valikoima kattaa laajan skaalan sovelluksia ja lukee pieniinkin osiin printatut pienet koodit pitkältäkin etäisyydeltä. Lukijoihin on saatavilla erikoislinssit, joiden avulla saadaan lukijan etäisyyttä kasvatettua jopa 690 mm asti.

SR-700

SR-700 tarjoaa korkean suorituskyvyn ja nopean koodinluennan kompaktissa muodossa, joten se on helposti integroitavissa jo olemassa oleviin järjestelmiin. Asetukset ovat niin yksinkertaiset, että jopa uudet käyttäjät ymmärtävät sitä helposti. Laaja valikoima eri liityntöjä; RS-232C, RS-422A, USB, RS-485 ja ethernet.

BL-1300

BL-1300 -sarjan koodinlukijat ovat erittäin kompakteja digitaalisia viivakoodinlukijoita. Tämän sarjan ensimmäiset mallit käyttävät rinnakkaista digitaalista prosessointitekniikkaa. Nämä koodinlukijat soveltuvat erinomaisesti  nopeutta vaativien sovellusten 1D-koodien luentaan.

Kaipaatko apua koodinlukijoiden valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Joonas Vaartio Tuotepäällikkö, Servot ja Robotiikka

Ilkka Nenämaa

Movetec Pete Helminen

Pete Helminen

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme