Komponentit

Ergoswiss tarjoaa joustavia ergonomiaratkaisuja lukuisiin käyttötarkoituksiin erinomaisesti suunniteltujen nostojärjestelmiensä avulla. Ergoswissin valikoimasta löytyy sopivat komponentit nostopöytien, työtasojen, koneiden ja laitteiden sekä erilaisien linjastojen korkeussäätöön. Valikoimassa on valmiit pöytärungot nostojaloilla joko sähköisenä tai hydraulisena versiona. Myös komponentteina saatavat nostojalat ja pumput joko sähköisenä tai hydraulisena, mahdollistavat joustavat asiakaskohtaiset kokoonpanot.

Ergoswiss-komponentit

Ergoswiss-komponenteilla on helppo räätälöidä juuri oikeanlainen nostojärjestelmä. Perusjärjstelmä koostuu pumpusta, sylintereistä, lineaariyksiköistä tai pöydänjaloista ja paineletkusta (ø4 mm). Järjestelmää ohjataan käsikammella tai sähköisellä ohjausjärjestelmällä. Vaihtoehtona on myös täysin sähköinen versio ohjausboxilla ja moottorikäyttöisillä nostojaloilla.

Ominaisuudet:

  • Sähköinen versio moottorilla ja trapetsikierteellä
  • Hydraulinen versio joko moottorilla tai käsikammella varustettuna

Pumput

  • Pumput PA, PB ja PF ovat Ergoswiss-säätöjärjestelmien ydin, mallit 1-10 nostojalalle
  • Käyttö käsikammella tai sähkömoottorilla
  • Max 800 kg kuormalle

Sylinterit

Sylinteri on peruselementti, joita voidaan käyttää sellaisenaan riittävän tukevissa rakenteissa. Sylinteri on sisällä myös kaikissa Ergoswiss-nostojaloissa ja nostoelementeissä.

Nostojalat ja komponentit

Lineaariyksiköt

Lineaariyksikkö on sekä pieni että tukeva nostoelementti ja koostuu lineaarijohteesta, jossa on sylinteri. Lineaariyksiköt LA ja LD voidaan asentaa neljällä M5-kierteellä suoraan profiiliin tai käyttämällä erikseen saatavilla olevia asennuslevyjä. LG-lineaariyksikkö on 45×45 mm ja sopii mittasuhteiltaan täydellisesti 50×50 mm teräsprofiileihin. Lineaariyksikkö LG kestää suurempia taivutusmomentteja ja on vakaampi kuin 35×35 mm lineaariyksikkö LA.

Vaihtoehtona myös täysin sähköinen järjestelmä moottorilla ja trapetsiruuvilla.

Nostojalat ja komponentit

Nostojalat

Pöydänjalat koostuvat integroiduilla sylintereillä varustetusta lineaarijohteesta ja paineletkusta (ø 4mm), joka yhdistetään jalkaelementteihin. Korkeutta säädellään hydraulipumpulla, jota ohjataan käsikammella tai sähkökäyttöisellä ohjausyksiköllä.

Vaihtoehtona myös täysin sähköinen järjestelmä moottorilla ja trapetsiruuvilla.

Nostojalat ja komponentit

Nostopyörät

HR-nostopyörässä yhdistyvät pyörän edut ja tukeva nostojalka. Käsikahvan pyörimisliikkeen avulla hydrauliöljy puristuu ulos pumpusta ja virtaa hydrauliikkaletkun kautta nostojalkaan. Liikkuvat työpisteet ja kuljetusvälineet voidaan varustaa nostopyörillä ja ovat myös muunnettavissa vakaiksi työtasoiksi.

Kaipaatko apua nostinratkaisuihin? Asiantuntijamme auttavat!

Pekka Jokinen

Antti Ojala

Joakim Boijer

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme