Älykäs Zebra osaa lukea ilman opetusta

Zebra Aurora™ Deep learning pohjainen OCR-työkalu

Usein opetus vie huomattavasti aikaa OCR(tekstin tunnistus)-ohjelmoinnin aikana. Perinteiset tekstintunnistussovellukset eivät toimi optimaalisesti, kun työskennellään vaikealukuisten tai vähäkontrastisten merkkien kanssa. Uuden Deep Learning -pohjaisen OCR-työkalun avulla kirjasinten opetus tulee tarpeettomaksi, koska työkalu tarjoaa luotettavan luennan ilman, että sinun tarvitsee opettaa lukuisia erilaisia tekstejä tai fontteja. Työkalu hyödyntää huippuluokan tekoälyyn perustuvia tekniikoita, joiden avulla kokemattomatkin käyttäjät voivat nopeasti ja helposti tehdä erittäin tarkkoja tekstintunnistussovelluksia.

Zebra Aurora™ ohjelma antaa kaiken tasoisille loppukäyttäjille hallinnan kaikista Zebran kiinteistä teollisuusskannereista ja konenäköratkaisuista. Ohjelmiston monien ominaisuuksien joukossa on optinen merkintunnistus (OCR), joka poimii tiedot automaattisesti kuvista

Järjestelmäintegraattoreille Zebra Auroran Deep Learning -pohjainen OCR-työkalu säästää huomattavasti asennus- ja käyttöönottoaikaa. Ohjelmisto ei vaadi fonttikoulutusta. Useimmat ei- deep learning opetettavat OCR-tekniikat vaativat näytteitä kaikista mahdollisista OCR-fonteista – ja tietyn fontin kaikista mahdollisista muunnelmista – ja paljon aikaa niiden opetukseen. Integraattorit saattavat viettää kuukausia OCR-fontin virittämiseen, koska järjestelmä ei ole vielä havainnut tiettyä kirjaimen muunnelmaa, kuten sellaista, joka on kierretty, vinossa, venytetty tai pakattu viivanopeuden vaihteluiden vuoksi.

Sen sijaan integraattori käyttää Deep Learning-Based OCR pohjaista työkalua. Helposti käyttöön otettava konenäköjärjestelmä ei vaadi koodaus- tai ohjelmointiosaamista useimmilla Aurora-ohjelmistoalustoilla. Tämän ansiosta yritykset voivat nopeasti asentaa uusia deep learning OCR-sovelluksia, joita ei aiemmin voitu automatisoida

Zebran deep learning OCR-työkalu pystyy käsittelemään suuren määrän prosessien vaihtelua. Tehokkaat algoritmit takaavat maksimaalisen luettavuuden ja suorituskyvyn. Zebra Auroran deep learning OCR-työkalu on suunniteltu antamaan loppukäyttäjille mahdollisuus ottaa automaattiset lukujärjestelmät käyttöön nopeasti ja helposti.

Zebra Deep learning OCR on saatavina ohjelmisto päivityksenä kaikkiin kiinteisiin Zebra-koodinlukijoihin sekä -älykameroihin.

Kaipaatko apua konenäkökomponenttien valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Joonas Vaartio Tuotepäällikkö, Servot ja Robotiikka

Ilkka Nenämaa

Movetec Pete Helminen

Pete Helminen