Zebra kiinteät koodinlukijat

Zebra kiinteät koodinlukijat

FS-10

FS-10 -lukija on pienikokoinen ja soveltuu ahtaisiin paikkoihin asennettavaksi. USB-C -liityntä kommunikointiin ja virransyöttöön. Nestelinssi, ESD safe, 1.2MP resoluutio, IP65 ja 10GB:n muisti.

Zebra kiinteät koodinlukijat

FS-20

Teknisesti täysin vastaava koodinlukija verrattuna FS-10 -lukijaan. Tässä mallissa on mahdollisuus kommunikoida ethernetin tai neljän konfiguroitavan I/O:n kanssa, lisäksi löytyy PoE.

Zebra kiinteät koodinlukijat

FS-40

FS-40 -lukija on kehitetty toimimaan haastavissa sovelluksissa. Nestelinssi, jossa on kaksi eri vaihtoehtoa 30 asteen tai 45 asteen kulmalla, takaa tarvittavan tarkkuuden kuva-alueen mukaisesti. Kommunikointimahdollisuudet ovat ethernet, USB-C tai 6 konfiguroitavaa I/O:ta, lisäksi löytyy PoE. Lukijassa on sisäänrakennetut valot ja lisävalaistusta tarvittaessa lukijassa on valmiina virransyöttö valolle. 2.3.MP resoluution avulla päästään entistä tarkempiin luentatuloksiin.

Zebra kiinteät koodinlukijat

FS-70

FS-70 on Zebran uuden tuoteperheen lippulaiva. Lukijan toiminnot ja fyysiset ominaisuudet takaavat toiminnan vaihtelevissa olosuhteissa ja vaativissa sovelluksissa. Malli tukee C-mount -optiikoita, mikä mahdollistaa erilaisten filttereiden käyttämisen. Valoille löytyy oma liitäntä, jossa oma virran ja intensiteetin säätö.

Kaipaatko apua koodinlukijan valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Joonas Vaartio Tuotepäällikkö, Servot ja Robotiikka

Ilkka Nenämaa

Movetec Pete Helminen

Pete Helminen

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme