Zebra kiinteät koodinlukijat

FS-10

FS-10 -lukija on pienikokoinen ja soveltuu ahtaisiin paikkoihin asennettavaksi. USB-C -liityntä kommunikointiin ja virransyöttöön. Nestelinssi, ESD safe, 1.2MP resoluutio, IP65 ja 10GB:n muisti.

FS-20

Teknisesti täysin vastaava koodinlukija verrattuna FS-10 -lukijaan. Tässä mallissa on mahdollisuus kommunikoida ethernetin tai neljän konfiguroitavan I/O:n kanssa, lisäksi löytyy PoE.

FS-40

FS-40 -lukija on kehitetty toimimaan haastavissa sovelluksissa. Nestelinssi, jossa on kaksi eri vaihtoehtoa 30 asteen tai 45 asteen kulmalla, takaa tarvittavan tarkkuuden kuva-alueen mukaisesti. Kommunikointimahdollisuudet ovat ethernet, USB-C tai 6 konfiguroitavaa I/O:ta, lisäksi löytyy PoE. Lukijassa on sisäänrakennetut valot ja lisävalaistusta tarvittaessa lukijassa on valmiina virransyöttö valolle. 2.3.MP resoluution avulla päästään entistä tarkempiin luentatuloksiin.

FS-70

FS-70 on Zebran uuden tuoteperheen lippulaiva. Lukijan toiminnot ja fyysiset ominaisuudet takaavat toiminnan vaihtelevissa olosuhteissa ja vaativissa sovelluksissa. Malli tukee C-mount -optiikoita, mikä mahdollistaa erilaisten filttereiden käyttämisen. Valoille löytyy oma liitäntä, jossa oma virran ja intensiteetin säätö.

Kaipaatko apua koodinlukijan valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Tero Tiitola

Ilkka Nenämaa

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme