Monitoimiturvareleet

GSR-Sarjan monitoimiturvareleet

Uuden sukupolven turvarele “Guardmaster® Safety Relays – GSR” mahdollistaa useiden monimutkaistenkin turvasovellusten tekemisen tavallisilla turvareleillä. GSR on suunniteltu uusimpien toiminnallisten turvallisuuden standardien kuten EN ISO 13849-1- ja EN 62061 -mukaisesti. Uusi sarja tarjoaa turvaohjauksen avaintoiminnot yksinkertaisilla kytkennöillä myös monimutkaisissa sovelluksissa.

Turvareleen turvatuloina voi olla yleisimmät turvalaitteet: Hätäseis- painikkeet, turvarajakytkimet, turvamatot ja turvareunat sekä ODDS-turvalähdöillä varustetut turvalaitteet kuten turvavaloverhot ja turva RFID-anturit. Kääntökytkimen avulla valitaan releen haluttu toiminto. Valittavina toimintoina on looginen toiminta, kuittaustapa, aikaviive ja diagnostiikka.

Turvarelelaajennukset voidaan tehdä helposti käyttämällä yksijohdinkytkentää. Dynaaminen signaali releeltä releelle täyttää SIL3/PLe-vaatimukset ja samalla se helpottaa relelaajennusten ja loogisten toimintojen tekemistä. Joustava AND/OR-logiikka voidaan konfiguroida helposti yhdelle tai useammalle releelle.

Ominaisuudet:

  • Monikäyttöinen opetettava ja helposti laajennettava relesarja
  • 2NO + 1PNP + logic link -laajennuslähtö
  • 24VAC/DC

Kaipaatko apua turvareleiden valintaan? Asiantuntijamme auttaa!

Joonas Vaartio Tuotepäällikkö, Servot ja Robotiikka

Jukka Tirkkonen

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme