ThingsPro 2

ThingsPro 2 – Helpoksi tehty IIoT-sovellus

ThingsPro tarjoaa verkkopohjaisen käyttöliittymän, joka sisältää Modbus-tiedonkeruun, LTE-yhteyden, MQTT-viestintäominaisuudet sekä sisäänrakennetut asiakasrajapinnat useille pilvipalveluille, kuten AWS:lle, Azurelle ja Alibaba Cloudille. ThingsPro Gateway RESTful -sovellusliittymät nopeuttavat IIoT-projektikehitystä antamalla IT-insinöörien rakentaa mukautettuja sovelluksia.

Yhdistä turvallisesti pilvipalveluihin

Pilvipalveluiden yhdistäminen internetiin turvallisesti on ensiarvoisen tärkeää. Tämän vuoksi IIoT-yhdyskäytävä vaatiikin internetyhteyttä varten Ethernet- tai solukkoliitännän ja usein käytetyn IT-viestintäprotokollan, kuten MQTT:n. Lisäksi käyttöön tarvitaan suojattu menetelmä, joka perustuu erilaisiin viestintätilanteisiin ei-toivotun pääsyn välttämiseksi. Yhteensopivuus pilvipalvelujen tarjoajien kanssa helpottaa tietojen tuomista pilvialustalle.

Modbus Slave- ja kolmannen osapuolen PaaS-alustayhteydet datan etähankintaa varten

ThingsPro tukee muita PaaS- tai online-SCADA-palveluja, joissa on sisäänrakennettu asiakas/SDK ja käyttöliittymä: AWS IoT, Azure IoT Hub, Sparkplug Ignition -alusta ja Wonderware Online.

* ThingsPro-ohjelmisto ei tule valmiiksi asennettuna

ThingsPro-ohjelmiston voi ladata ilmaiseksi

Kaipaatko apua ohjelmiston valintaan? Asiantuntijamme auttavat!

Antti Laukkanen

Markku Seppälä

Ota yhteyttä asiantunti­jaamme