Movetec rekrytoi! Hae nyt tehtävään Asiakaspalvelija (määräaikainen)

Movetec maahantuo ja myy automaation, teollisuus IT:n sekä mekatroniikan komponentteja, järjestelmiä ja materiaalinkäsittelylaitteita. Tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme tarjoamalla komponenttien lisäksi asiantuntemuksemme parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Henkilöstöömme neljässä eri toimipisteessä kuuluu yhteensä 40 loistavaa työntekijää, ja yrityksemme liikevaihto on n. 33,5 M€.

 

Movetec on osa kansainvälistä Addtech-konsernia, johon kuuluu yli 150 yritystä Euroopassa. Konserni työllistää 3 500 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on n. 1 500 M€.

 

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä asiakaspalvelun parissa?

Haemme nyt

ASIAKASPALVELIJAA

(äitiyslomasijaisuus)

 

Haemme nyt määräaikaista vahvistusta Vantaan toimipisteemme asiakaspalveluryhmään.

Asiakaskuntamme koostuu mielenkiintoisista suomalaisista pk-sektorin laitevalmistajista kansainvälisiin suuryrityksiin.

 

Tehtävänäsi on olla yrityksemme kontaktihenkilö asiakkaille sekä päämiehiemme edustajille. Työtehtäviisi kuuluvat myyntitilausten ja ostotilausten käsitteleminen, sekä tilausten toimitusten valvonta. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä myyjien kanssa ja myynnin tukena toimiminen on tärkeä osa työtä.

 

Etsimme hakijaa, jolla on kaupallinen tai tekninen koulutus ja mielellään jo kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Pääset työskentelemään kansainvälisen päämiesverkostomme kanssa ja siksi sinulla tulisikin olla hyvä suomen- ja englanninkielentaito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työpisteesi löytyy Vantaan toimipisteestämme ja joustava etätyö on mahdollista.

 

Ideaalihakijamme on lisäksi energinen, oma-aloitteinen, myynti- ja asiakaspalveluhenkinen.

 

Toivomme sinulta:

 

  • Halua kehittyä työssäsi
  • Hyvää asennetta
  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä

 

Jos löysit kuvauksesta itsesi, niin me autamme sinua kehittymään asiakaspalvelun ammattilaiseksi yhdessä asiantuntijoidemme tuella. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen työn kasvavilla markkinoilla, hauskan työyhteisön sekä erinomaiset edut.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Kivistö puh. 040 546 9461.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.1.2024 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sopivan henkilön osuessa kohdalle voimme tehdä palkkauksen jo aiemminkin. Hakemuksen voit laittaa sähköpostilla osoitteeseen: kaisa.kivisto@movetec.fi.