Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

Rekrytointi: Myynti-insinööri voimansiirtotuotteille

Movetec Oy maahantuo ja myy automaation, teollisuus IT:n sekä mekatroniikan komponentteja, järjestelmiä ja materiaalinkäsittelylaitteita. Tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme tarjoamalla komponenttien lisäksi asiantuntemuksemme parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Henkilöstöömme neljässä eri toimipisteessä kuuluu yhteensä 40 loistavaa työntekijää, ja yrityksemme liikevaihto on n. 28 M€.

Movetec Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia, johon kuuluu yli 140 yritystä Euroopassa. Konserni työllistää 3 000 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on n. 1 050 M€.

Haluatko itsenäisen työn teollisuusasiakkaiden parissa?

Haemme nyt MYYNTI-INSINÖÖRIÄ VOIMANSIIRTOTUOTTEILLE

Vantaan toimistolle.

Tehtäväsi on vastata voimansiirtotuotteiden (hammashihnat, vaihteet, kytkimet, pienmoottorit) ratkaisumyynnistä, markkinoinnista ja teknisestä tuesta nykyisille asiakkaille sekä uusasiakashankinnasta. Asiakaskuntamme koostuu mielenkiintoisista pk-sektorin laitevalmistajista aina kansainvälisiin suuryrityksiin.

Etsimme hakijaa, jolla on tekninen koulutus (esim. konetekniikka) ja mielellään jo kokemusta myyntityöstä tai asiakasrajapinnassa työskentelystä. Alan tuntemus katsotaan eduksi. Pääset työskentelemään kansainvälisen päämiesverkostomme laadukkaiden tuotteiden kanssa, joten sinulla tulisi olla hyvä englannin kielen taito.

Toivomme sinulta:

  • Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • Aktiivista otetta myyntityöhön
  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Teknistä kiinnostusta voimansiirtotuotteisiin

Jos löysit kuvauksesta itsesi, niin me autamme sinua oman tuotealueen ammattilaiseksi yhdessä asiantuntijoidemme ja myynnin tuella. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn kansainvälisessä ympäristössä sekä erinomaiset edut.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kimmo Martti Movetec Oy (0400 870 590), Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lähetä CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi palkkatoiveineen 2.1.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Toimi pian, haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan umpeutumista. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.