Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

Rekrytointi: Haemme nyt teholähteiden tuotepäällikköä/myynti-insinööriä

Movetec Oy (www.movetec.fi) maahantuo ja myy automaation, teollisuus IT:n sekä mekatroniikan komponentteja, järjestelmiä ja materiaalinkäsittelylaitteita. Tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme tarjoamalla komponenttien lisäksi asiantuntemuksemme parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Henkilöstöömme neljässä eri toimipisteessä kuuluu yhteensä 40 loistavaa työntekijää, ja yrityksemme liikevaihto on n. 28 M€.

Movetec Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia, johon kuuluu yli 140 yritystä Euroopassa. Konserni työllistää 3 000 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on n. 1 050 M€.

 Haluatko itsenäisen työn teollisuusasiakkaiden parissa?

Haemme nyt

TEHOLÄHTEIDEN TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ/MYYNTI-INSINÖÖRIÄ


Tehtäväsi on vastata teholähdetuotteiden ratkaisumyynnistä, markkinoinnista ja teknisestä tuesta nykyisille asiakkaille sekä uusasiakashankinnasta. Asiakaskuntamme koostuu mielenkiintoisista pk-sektorin laitevalmistajista aina kansainvälisiin suuryrityksiin. Voit toimia tehtävässäsi Tampereen tai Vantaan konttorilta käsin.

Etsimme hakijaa, jolla on tekninen koulutus (esim. automaatio- tai sähköinsinööri) ja mielellään muutaman vuoden kokemus myyntityöstä ja toimimisesta teholähteiden tai sähköautomaation parissa. Sähköautomaation tuntemus katsotaan eduksi. Pääset työskentelemään kansainvälisen päämiesverkostomme laadukkaiden tuotteiden kanssa, joten sinulla tulisi olla hyvä englannin kielen taito.

Toivomme sinulta:

  • Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • Aktiivista otetta myyntityöhön
  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Teknistä kiinnostusta sähköautomaatiotuotteisiin

Jos löysit kuvauksesta itsesi, niin me autamme sinua oman tuotealueen ammattilaiseksi yhdessä asiantuntijoidemme ja myynnin tuella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn kansainvälisessä ympäristössä sekä erinomaiset edut.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kari Lilja, puhelin: 0400 311 675, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveen kera alla olevan Jätä hakemus -linkin kautta 9.1.2022 mennessä. Toimi pian, haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan umpeutumista. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.