Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

UUTTA! Modulaarinen NMP-teholähdesarja – Monta teholähdettä yhdessä rungossa

NMP-sarjan teholähteet sisältävät useita ulostulojännitteitä sovellusten kaikkien eri toimintojen ohjaukseen.

MEAN WELLin lanseeraama modulaarinen teholähde on monta teholähdettä yhdessä rungossa. NMP-teholähde mahtuu pieneen tilaan ja sopii teollisuussovellusten lisäksi ihanteellisesti myös medical-tuotteisiin, koska sillä on hyväksynnät molempiin tuotesovelluksiin.

Teholähteen lähdöt räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jolloin saadaan helposti asiakaskohtainen teholähde. Ihanteellinen käyttökohde on esimerkiksi hammaslääkärituoli, jossa eri toimintoihin tarvitaan useita eri lähtöjännitteitä.

NMP-sarjan ulostulomoduulit tuottavat jopa 240 W:n tehon 5 V, 12 V, 24 V, 48 V ja kaksoislähdöllä (5-30 V/5-30 V) ja kattavat laajan 3-55 Vdc:n alueen, mikä mahdollistaa tehonsyötön sovelluksen sisällä oleville laitteille. Valittavissa on kaksi eri runkoa, 650 W tai 1 200 W.

Rinnakkaiset tehomoduulit suuritehoisia osia varten

Tehomoduulit voidaan kytkeä rinnakkain kaksois-, kolminkertaiseen tai jopa suurempaan lähtövirran saamiseen sellaisiin sovelluksiin, jotka tarvitsevat paljon tehoa tärkeimpien komponenttien ohjaamiseen. Tällaisia sovelluksia ovat esimerkiksi laser- tai kuvankäsittelylaitteet, joilla on suuri tehontarve.

Erityisominaisuudet:

  • Monta ulostulojännitettä yhdessä kotelossa
  • Ohut koko, joka mahtuu rajalliseen tilaan laitteen sisällä
  • Rinnakkaisilla teholähteillä enemmän tehoa sovelluksiin, joilla suuri tehontarve

Lue lisää (PDF) >>

Esimerkkejä käyttökohteista:

 

Yhteyshenkilö:

Olli Juhonen, puh. 0400 448 479

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.