Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

UUTTA! HIWINin HX-lineaariyksiköt ovat lähes rajattomasti räätälöitävissä

HIWIN-lineaariyksiköt tarjoavat laajan kokovalikoiman eri sovellusten ja ympäristöolosuhteiden optimaaliseen kokonpanoon. Lineaariyksiköille on saatavilla paljon optioita: teräksinen suojalista, rajakytkimet, paikannusmittausjärjestelmiä, eripituisia kelkkoja, moottori- tai vaihdekohtainen sovituslaippa sekä kytkin ja kiinnitys- sekä ristikiinnitysosia. Kaikissa yksiköissä on johteena HIWIN-kuulalineaarijohteet. Lineaariakselit voidaan toimittaa myös täysin asennusvalmiina kokonaisratkaisuna, sisältäen myös energiaketjut.

Lineaariyksiköt valmistetaan HIWIN Saksan tehtaalla, jonka vuoksi niillä on nopeat toimitusajat.

Hammashihnatoimiset lineaariakselit

Hammashihnakäyttöiset lineaariakselit mahdollistavat suuret liikenopeudet ja pitkät liikematkat. Iskunpituus on vapaasti valittavissa ja lineaariakselit ovat toimitettavissa joko yksittäisenä akselina tai X-Y- ja X/Y/Z-akselistona. HM-B -mallit toimitetaan yhdellä kuulalineaarijohteella ja HT-B -mallit kahdella johteella. Saatavilla myös omega-vetoinen HC-B -malli.


Lue lisää >>

Kuularuuvikäyttöiset lineaariakselit

Kuularuuvikäyttöiset lineaariakselit soveltuvat erityisesti tarkkuutta vaativiin sovelluksiin. Kuularuuvien vakionousut ovat 5, 10, 16, 20 ja 32 mm. Suurille nopeuksille tai iskunpituuksille on saatavilla 1 tai 2 ruuvitukiparia. Iskunpituus on vapaasti valittavissa ja ne toimitetaan joko yksittäisenä akselina tai X/Y ja X/Y/Z-akselistona. HM-S -mallit toimitetaan yhdellä kuulalineaarijohteella ja HT-S -mallit kahdella johteella.

Lue lisää >>

Saatavilla myös moniakselisia järjestelmiä

HIWIN-moduulijärjestelmä on joustava ratkaisu, jossa lineaariyksiköiden erikokoisista vakio-osista voidaan rakentaa monipuolisia akselistoja. Järjestelmää voidaan täydentää koneistusosilla sekä Movetecin muilla tuotteilla, kuten alipainetekniikalla tai mekaanisilla tarttujilla.

Lue lisää >>

 

hiwinlogo

Yhteyshenkilöt:

Jere Korhonen, puh. 040 553 2880
Toni Salin, puh. 0400 727 311
Sami Kivistö
, puh. 040 7311 136

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.