Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

Uusi konenäköohjelmistojen toimittaja: Adaptive Vision

Adaptive Vision on johtava graafisen konenäköohjelmiston toimittaja, sekä konenäkökirjastojen ja muiden ohjelmistokehittäjille tarkoitettujen tuotteiden toimittaja.

Adaptive Visionin konenäköohjelmisto vahvistaa Movetecin tarjontaa konenäköjärjestelmien kokonaistoimittajana. Kun tarvitset älykameroilta parempaa laskentatehoa, on ratkaisusi räätälöidyistä komponenteista koottu PC-pohjainen konenäköohjelmisto. Samalla saat käyttöösi graafisen opetusympäristön ja voit kirjoittaa omat algoritmisi käyttämällä C++/.NET -kirjastoa.

Movetecin konenäön asiantuntijat auttavat valitsemaan järjestelmään parhaiten sopivat komponentit ja ohjelmistot.

Adaptive Vision Studio

Adaptive Vision Studio on konenäkösuunnittelijalle suunniteltu data flow ohjelmoitava ohjelmisto. Se on tehokas ja laajasti käytetty ohjelmisto vaativissa konenäköjärjestelmissä, joka ei kuitenkaan vaadi erillistä ohjelmointitaitoa.

Adaptive Vision Library C++, .NET

Adaptive Vision Library C++, .NET on konenäkökirjasto, joka on luotu teollisuuden kuvien analysointisovelluksiin. Se sisältää yli 1 000 toimintoa kuvankäsittelyyn sekä korkean tason konenäkötyökaluja.

Deep Learning Add-on

Deep learning on läpimurtotekniikka konenäön vaativiin sovelluksiin. Se käyttää neuroverkkoja, jotka on suunniteltu ja optimoitu käytettäväksi teollisissa konenäköjärjestelmissä. Yhdessä Adaptive Vision Studion kanssa deep lerning on täydellinen ratkaisu.

Syitä valita Adaptive Vision:

• Pystyt kehittämään konenäköjärjestelmiä paljon nopeammin
• Markkinoiden tehokkain graafinen ohjelmisto
• Saat kaiken tarvitsemasi kuvan analysointiin – yhdessä korkeimman suorituskyvyn ja joustavuuden kanssa

Lue lisää >>

Adaptive Vision on osa Zebra Technologies -konsernia.

 

Yhteyshenkilöt:

Ilkka Nenämaa, puh. 040 838 8015
Tero Tiitola, puh. 0400 676 618

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.