Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

UUTTA! Laippakiinnitteiset tarkkuuskytkimet asiakasmittojen mukaan

Kun optimoidaan erittäin dynaamista liikettä ja kuormitusta ja halutaan samalla säilyttää täydellinen paikoitustarkkuus ja vaimennus, konesuunnittelijat valitsevat yhä useammin kompaktin laippakiinnityksen akseliliitosten sijaan. Kompakti laippakiinnitys minimoi asennuspituuden, painon ja inertian ja parantaa järjestelmän jäykkyyttä.

R+W-tarkkuuskytkimet tarjoavat ratkaisun tähän kysyntään. Metallipaljekytkimet ja sakarakytkimet tehdään molemmat vakio- tai asiakkaan mittojen mukaan tehdyillä laippaliitoksilla.

Joustava rakenne antaa enemmän vapautta suunnitteluun ja asennukseen

Paljekytkimet tunnetaan niiden suuresta vääntöjäykkyydestä, mistä syystä niitä käytetäänkin erittäin dynaamisissa sovelluksissa. Sakarakytkimet puolestaan tarjoavat jonkin verran iskun- ja tärinänvaimennusta ja ovat lisäksi välyksettömiä.

Laippakiinnitteinen kytkin kiinnitetään suoraan esim. laippavaihteeseen, mikä tarjoaa suunnittelijoille mahdollisuuden vähentää komponentteja ja tehdä kokonaisuudesta erittäin kompaktin.

Käyttötapa: Laipan kiinnitys

Laippaliitännän kiinnitys perustuu kitkaliitokseen kehän pulteilla (8-12 kiinnityspulttia, riippuen kytkimen koosta) ja asennus on nopeaa ja helppoa. Oikein suunniteltuna ja asennettuna voima välittyy liitospintojen kautta eikä leikkausvoima kohdistu asennuspultteihin. Keskittävän olakkeen avulla saadaan erittäin tarkka asennus. Kytkin sopii akseleille, joiden koko on välillä Ø12 - Ø80 mm. Vääntömomentit kytkimelle ovat välillä 15 Nm - 1500 Nm jatkuvaan käyttöön.

Kuten kaikki R+W-kytkimet, laippakiinnitteiset versiot valmistetaan erittäin tarkasti, ja niiden paino, inertia ja jäykkyys ovat erinomaiset verrattuna muihin kytkintyyppeihin.

Lue lisää >>

 

Yhteyshenkilöt:

Kimmo Martti, puh. 0400 870 590

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.