Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

Blogi: Koodinluku voi olla melkein plug-and-play, sanoo Movetecin asiantuntija Tero Tiitola

keyence

Korona-pandemia on paljastanut yhden tärkeän asian: monet sellaiset toimet, jotka aikaisemmin vaativat henkilökohtaisia tapaamisia ja paikan päällä selvittelyä, voidaankin hoitaa etäyhteyksillä. Jos yhteistyö esimerkiksi uuden teknologian toimittajien kanssa tuntuu sujuvan myös etänä, se on merkki siitä, että olette olleet joko taitavia tai onnekkaita yhteistyökumppanienne valinnassa.

Onnistumisen takana tietysti ovat ihmiset ja heidän kykynsä ja halunsa viestiä ongelmista ja löytää ratkaisuja. Näin se on ollut aina.

Kanssakäymisen rajoittuminen etäyhteyksiin on kuitenkin muuttanut tätäkin tilannetta. Viestintä on vaikeampaa, kun se pitää hoitaa kokonaan tapaamatta, samoin ratkaisujen löytäminen ja toteuttaminen.

Etäisyys vaikuttaa jopa siihen, millaisia ratkaisuja sinänsä tavallisissa ongelmatilanteissa voidaan käyttää.

Movetecin koodinluentatuotteiden asiantuntija Tero Tiitola sanoo, että korona-aikana kompaktien ja selkeiden ratkaisujen asema on vahvistunut. Laiterakentajat arvostavat myös teollisuuden anturiratkaisuissa lähes plug-and-play -tyyppisiä ratkaisuja, jotka lähtevät varmasti toimimaan ilman ylimääräistä ajankäyttöä. 

Tyypillisesti laiterakentajalla tai loppukäyttäjällä on ollut toimiva ratkaisu, mutta olosuhteet ovat prosessin kehittämisen aikana muuttuneet ja on syntynyt uudenlaisia luentaan liittyviä ongelmia. Vanha ratkaisu ei enää toimi, vaan täytyy kartoittaa muita markkinoilla olevia vaihtoehtoja. “Monesti asiakas on ennen Moveteciin yhteydenottamista kokeillut jo useaa markkinoilla olevaa vaihtoehtoa saamatta kovin luotettavaa luentatulosta”, Tiitola sanoo.

Movetec tarjoaa koodinlukuun kameratekniikkaan perustuvia Keyencen lukijoita, jotka soveltuvat usein hyvin haastaviin lukutilanteisiin ja käytännössä säätävät itse itsensä.

Usein uuden lukijan asentaminen tyssää siihen, että lukuetäisyyttä ei voida muuttaa uudelle linssille ja lukijalle sopiviksi - tai vaaditulle lukuetäisyydelle sopivia linssejä ja lukijoita on vaikea löytää.

Keyencen SR-1000 -sarjan lukijat tarkentuvat automaattisesti mille hyvänsä lukuetäisyydelle neljästä sentistä metriin. Ne myös käsittelevät kuvaa olosuhteiden mukaan luettavuuden parantamiseksi. Valotusta säädetään automaattisesti aivan kuin hienossa järjestelmäkamerassa, ja häiritsevät heijastukset suodatetaan.

Järjestelmä korjaa myös geometriset virheet, jotka voivat johtua esimerkiksi viistosta lukusuunnasta tai kaarevasta pinnasta.

Tiitolan mukaan Keyencen valtit ovat nimenomaan helppo käyttöönotto ja toiminta haastavissa olosuhteissa. “Se on melkein plug-and-play. Korona-aikana emme aina pääse esittelemään laitetta asiakkaille, mutta olemme lainanneet niitä testattavaksi, ja luvanneet auttaa asennuksessa puhelimitse. Ei sieltä yleensä käyttöönottoon liittyviä kysymyksiä ole tullut.”

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.