Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

UUTTA! Moxan TSN-kytkin luo pohjan yhtenäiselle verkkoinfrastruktuurille

Yhtenäinen verkkoinfrastruktuuri luo pohjan teollisuusautomaatiolle. Moxan kehittämä TSN-kytkin mahdollistaa optimaalisen verkkoinfrastruktuurin yhdistämällä ja prosessoimalla sovellusten datan reaaliajassa.


Moxan TSN-G5000 -sarjan kytkimet ovat ideaali valinta tulevaisuuden teollisuus 4.0 verkkoja ajatellen.

TSN (Time-Sensitive Networking) on kokoelma standardeja, jotka mahdollistavat deterministisen viestinnän tavallisten Ethernet-verkkojen kautta.

Sähkö- ja elektroniikkasuunnittelijoiden instituutin (IEEE) määritelmän mukaisesti TSN sisältää verkkoliikenteen hallinnan, jolla voidaan varmistaa aikakriittisten päästä päähän -lähetysten latenssit.

Teollisuuden ohjaussovellusten reaaliaikaisen viestinnän takaamiseksi kaikkien TSN-laitteiden on synkronoitava kellonsa keskenään ja käytettävä yhteistä aikaviitettä.

Ajan synkronointi

Aikaherkkä verkko luo yhteisen aikaviitteen kaikkien laitteiden välille yhtenäisessä ja yhteen toimivassa infrastruktuurissa, joka luo perustan koko toiminnalle.

Rajoitettu alhainen latenssi

Omaksumalla käsitteen ei-muutettavissa olevista aikajaksoista päästä päähän -lähetyksiin, komponentit varmistavat deterministisen tiedonsiirron verkossa.

Erittäin luotettava

Deterministisen verkkoympäristön kaikkien aspektien toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi on määritelty joukko komponentteja optimaalisen luotettavuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi.

Resurssienhallinta

Kun verkko ja sovellukset ovat lähentyneet ja laajentuneet, tarvitaan lisää työkaluja hallittavuuden ja näkyvyyden parantamiseksi.

Lue lisää >>

 

Yhteyshenkilö:

Antti Laukkanen, puh. 040 664 6313

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.